JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DUNAV DUBOK ZA PIROĆANCE

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

DUNAV- RADNIČKI(PI) 2:1 ( 1:1 )

 

Prahovo: Gledalaca 100. Sudija: Danijel Zlatanović5. Strelci: Jemović u 40, Dedejer u 68 min(KU). za Dunav, Colić  u 25 za Radnički. Žuti kaartoni: Bogdanović ( Dunav), N. Petrović, Marković Colić, AdzibabaPetrov( Radnički). Crveni kartoni: Petrov, Adzibaba, Mančić-na klupi, trener Lazarević( Radnički)

DUNAV: Koković 7, Kiš 6,5, Radulović 6, Stančić 7, Popović 7, Petrović 6,5, Bogdanović 7, (Kitić-), Jezdić 7, Stojanov 7, (Todorović -), Puljecović 6,5, (Bogoslovski 7), Jemović 7,5 ( Dedijer 7)

 

RADNIČKI (PI): Lešnjak 6,5, Stojanov 6,5, Antić 6,5, A. Petrović 6, Ristić 7 ( Bogdanović 6), Petrov 5,5, Kamenović 6,5, Adzibaba 5,5, Colić 7, Dušanić 7, N. Petrović 6,5, (Mitov -).

Igrač utakmice: Jemović

Alasi su naneli poraz drugoplasiranoj ekipi na tabeli i tako se polako udaljavaju sa donjeg dela tabele. Jer su kući postali neosvojiva tvrđava za sve protivnike.IPak gosti su u 25 minutu preko Ristića prvi došli u voćstvo, da bi Jemović u 40 minutu poravnao rezultat na 1:1 i sa tim rezultatom je završeno prvo poluvreme.

U drugom delu igre pala je odluka o pobedniku iz dosuđenog kaznenog udarca kojeg je izveo rezervista Dedejer i postigao pogodak, pa je tako svom timu doneo vrednu pobedu. Pobedu doamćinu olakašlo j eisključenje Petrova i Adzibaba iz igre, i sa klupe Mančića koji nije uticao na odnos snaga na terenu.M ada je i trener Lazarević još u prvom delu udaljen sa klupe.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili