JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DRAMA U FINIŠU POD HISAROM

ZONA JUG

 

SLOGA- DINAMO 3:3(2:0)

Leskovac: Gledalaca 500. Sudija:Stevan Milošvić((Jagodina)8

Strelci.S. Jović u8, V. Ristić u 10, N. Stanković u 87 za Slogu, F. Petrović u 73, JJ. Mirović u 89, 90+7 za Dinamo. Žuti kartoni. V. Ristić, V. Mitić ( Sloga),, N. DimitrijevićF. Petrović, A. Milenković.. Crveni kartoni:M. Tasić( Dinamo) i D. Đokić( Sloga) oba u 90+7.

 

 

 

 

SLOGA: L. Mitrović 7,5, V. Ristić 8, (N. Stanković 7,), D. Đokić 7,5,A.Ilić 7,N. Stojković 7, N. Kostić 7, A. Cekić 7, V.Mitić 7, (N. Đokić-), S. Jović 7,5,(V. Stamenković-),S. Kostić 7, (A. Stevnović-)V. Kostić 7.

 

 

 

DINAMO:D. Cakić 7,5, L. Anđeelković 7, ( P. Stojković 7), N. Dimitrijević7,5,B. Stojković 7, F. Petrović 7, V. Nedeljković 6,5,(Đ. Tomić-),V. Spasić 7(M. Savić-), A. Milenković 7,V. Ilić 7,5(M. Tasić 6,5), N. Spasić 7, ( N. Stošić-), J. Mirović 8.

 

 

 

Igrač utakmice:Jugoslav Mittrović

Derbi koji je opravdao očekivanja,, viđena je izvanredna fuddbalska partija pod Hisarom u kojoj je viđeno čak šest pogodaka, dva u prvom i četri u nastavku sureta.

 

Prvi deo utakmmice pripao je domaćem timu koji su već u prvih 10minuta stvorili prednost od dva pogodaaka i sa tim rezultato se otišlo na odmor. Veeć u8 mminutu kazneni udarac za domaćina kada je prekršaaj načinjen nad V. Ristićem a siguran sa bele tačke bio je golgeterr Saša Jović. Samo dva miinuta kasnije prednost je udvostučio v. Ristić.

 

U 44 minutu kod goste se sam teže povredi najbolj igrač Vukašin Ilić, pa su gosti u drugom delu lišeni usloge glavnog organizatoraa igre, ali su ipak pokaazali da i bez njega mogu da odgraju kvalitetno. Gosti su u 73 minutu postigli prvi pogodak prekoF. Petrrovića izvanrednim udarcem sa ivice kaznenog prostra domaćina.

 

 

U  finišu utakimice prava drama golovi crveni kartoni sve su gledaoci imali prriliku da vide. Na izvanredno dodavanje rezerviste N. Đokića Nikola Stanković je postigo pogodak i tog trenuutka se činilo da su domaći pred sigurnom pobedom.

.Međutim na sceni stupa Jugoslav Mitrović i sa dva pogotka poravnava rezultat na 3:3, što je bio konačan rezultat utakmice. U nadoknadi vremena i po jedan crveni karton na obe strane kod doće je dobio D. Đokić zbog pogibljivog starta , dok kod goste M.Tasić zbog prigovora  sudiji zaradio je drugi žuti karton, tako da su obe ekipe u nadoknadi vremena ostali sa igraačem manje na kraju utakmice.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print