JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DOMAĆI IZ PORAZA U POBEDU

RPSKA LIGA ISTOK

 

BUDUĆNOST(P)- MEŠEVO 3:2(1:2

 

Popovac. Gledalaca 300. Sudija: Stefan Ćirić ( Pirot) 8. Strelci: Nikolić u 14,(KU)Milanović u 56, Miletić u 59 za Budućnost, Tomić u 2, P. Petrović u 45 za Meševo. Žuti kartoni: Ranđelović, N. Nikolić ( Budućnost),

 

BUDUĆNOST: Stamenković 6 (Koković 7), Mitković 7,Milošević 7,Stojanović 7,Ranđelović7, Milanović 7,5,(Sokolov-) Stojković 7,Nikolić 7,5, (Arađelović 7), Đorđević7,(Ristić-), Miletić 8, Andrejić 7

 

MEŠEVO: Marković 6, Cojić6, (Deljanin 6,5), Milošević6, Radovanović6, Tomić 7, Smiljković6,5, (F. Petrović -) Marković6,5, Pavlović 6,(Ristić-), Petrović 7,(Ristić 6), Savić- ( Živić 6) Nikolić 6,5.

 

Igrač utakmice: Miletić

Gosti iz Meševa suse u Popovcu pokazali kao kvaitetna ekipa, čak su i prvi deo susreta rešili u svoju korist(1:2) i činilo se da će na pomolu biti iznenađenje. Gosti su poveli već u 2 minutu preko Tomića da bi Nikolić u 14 minutu iz kazneog udarca poravnao rezultat. Međutim u poslednjim trenutcima prvog dela igre gosti ponovo po drugi put dolaze u voćstvo pogotkom P. Petorvića i na odmor se otišlo voćstvom gostiju iz Meševa.

U drugom delu igre domaći su zaigrali mnogo kvalitetnije i za swamo tri minuta preokrenuli rezultat u svoju korist. Strelci su bili Milanović u 56 i triminuta kasnije Miletić , što s e do kraja utakmice ispostavilo da je to i bio konačan rezultat u Popovcu pobeda domaćina od 3:2.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print