Dikson među niške Cariće

Niš: Da Upravni odbor FK Car Konstantina iz Niša član Srpske fudbalske lige Istok na čelu sa predsednikom Mirsolavom Milovojevićem ne sedi skrštenih ruku govori podatak da je za novog šefa struke angažovala Aleksandra Jovanovskog- Diksona, sa kojim je ovaj popularani niški klub imao izvarednu saradnju i 2009, ali je dobra ponuda ovog vrsnog stučnjaka  u inostarnstvu  prekinula saradnju.

O ponovnom dolasku na popularni  Bubanj, sportski direktor kluba Dejan Stanković kaže: Trenutno je Dikson  bez angažmana  i brzo smo se dogovorili  o  ponovnoj saradnji. Biće u našem klubu prvi čovek  kad je reč o trenerima sve dok ne pronađe ponovni angažman u inostarnstvo. Njegov dolazak je od velikog značaja za naš klub. Pogotovo što imamo vrlo kvalitetan igrački kadar  i očekujemo da  će kod sve fudbaleri da u njima  probudi pobednički duh. Tako da svi u klubu očekujemo u drugom delu  daleko bolje igre koje će rezultirati mnogo boljim rezultatima od jesenjeg dela  prvenstva. Do početka pripreme radićemo na tome da još više pojačamo igrački kadar i tako spremni nego ikad dočekamo drugi deo prvenstva. Ovim najavljujemo beg iz donjeg dela prvenstva gde nam objetivno prema kvalitetu i uslovima  koje imamo ne pripada mesto.

Vukašin Stevanović

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net