JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DA SE ZNA STARIJI

ZONA ISTOK

OFK BOR 1919- BSK(BOGOVINA) 3:1 ( 1:1)

Bor. Gledalaca 200. Sudija: Nikola Tomić ( Zaječar) 8. Strelci: Adamović u 44, 62, Milićević 79 za OGK Bor, Morina u 28 za BSK. Žuti karton: Anbrobibć ( BSK)

OFK BOR 1919: Tajičović 7, Cokić 7, Derviši 6 ( Dimitrijević 6,5),Grinić 7 ( Aleksić 7), Strahinović 7 ( Marković -), Bugarinović 7, Stojanović 6 ( Stanisavljević 6), D. Dimitrijević 7, Milićević 7,Adamović 8 I U. Dimitrijević-), Jovkić 7.

BSK: Dibokić 6,5, Rajković 6, Abrobić 6 ( Bejić-), Rajković 6, Jović 6,m5, Jakučić 6, Božinović 6, P. Anđelković 6, Morina 7, Lazrević 6,5, D. Anđelković 6 ( Ilikić -)

Igrač utakmice: Adamović

Domaći fudblaeri olako su ušli u ovaj suret, po sistemu lakoćemo, što im se osvetilo jer su gosti prvi došli u voćstvo u 28 minutu igre pogotkom Morine. U samom finišu prvog dela igre domaći stižu do poravnjanja rezultata prvim pogotkom na utakmici Adamovića i sa tim rezultaom se otišlo na zasluženi odmor podelom plena na ravne časti .

U drugom delu potpuno druga slika na terenu domaći su zaigrali bolje, atakovali na gol gostiju i sa dva pogotka osigurali vrednu pbedu i pokzali ko je stariji i renomiraniji klub iz okruženja.  Ponovo u 62 minutu na sceni stupa najbolji pojedinac utakmice Ademović i preokreće rezultat u svoju korist. Konačnih 3:1  dogodili se u m 79 minutu igre u samom finišu  utakmice a strelac je Milićević koji je ujedno postavio i konačan rezultat na utakmici u Boru, koja je igrana dan ranije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print