JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI PONIZILI “CARIĆE”

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

RADNNIČKI – CAR KONSTANTIN 6:0 ( 6:0)

Pirot: Gledalaca 300. Sudija: Nenad Đorđević ( Bor) 7. Strelci: Nikolić u 9,10, i 36, Đurović u 23, 26, Kostić-Milutinović u 28 minutu, Žuti kartoni: Colić ( Radnički ), Filipović ( Car Konstantin).

 

RADNIČKI: Ilić – , Stojanov 7, A. Petrović 7, (Adzibaba-), Colić 7, Petrov 7 ( N. Mančić-), Dojkić 7 ( N. Petrović-), Đurović 8, Ristov 7 ( Tošić-), Kostić -Milutinović 7,5, (Antić-), Vujinović 7, Nikolić 9.

 

CAR KONSTANTIN: Perić 5, Todorović 5, Krivokapić 5,5, Filipović 5, Velinov 5, (Lilić-), lazić 5,5, lazarević 5,5, Nikolić 5, (Pavlović -), Ristić 5, Živić 5, Dušanić 5,5.

Igrač utakmice: Nikolić

 

Sve je rešeno u prvom delu igre kada su domaći postigli sva šest pogotka i do vrha napunili mrežu “fenjeraša” iz Niša sa Bubnja. Centralna figura prvog poluvremena pa i cele utakmice bio je trostruki strelac Nikolić. Rame uz njega je i dvostruki strelac Đurović i jednom se je u strelce upisao novajlija Kostić- Milutinović. U drugom delu domaći su spustili gas nisu atakovali kao u prvoim delu na gol gostiju iz Niša , verovatno iz fer pleja da ih poštede još veće bruke i katstrofe koju bi doživeli u Pirotu. Jer da su domaćini bili raspoloženi za igru kao u prvom delu rezultat bi bio i dvocifren u korist Radničkog, i ovako poniženje za jedan renomirani klub iz Niša da u prvom delu utakmice primi čak šest pogodaka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print