JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

RAZIIGRANI PUSTOREČANI

ZONA JUG

PUSTA REKA- JEDINSTVO (GS) -6:1 ( 1:1)

Bojnik: Gledalaca 300. Sudija: Stefan Vukojičić ( Kruševac) 7. Strelci: A. Ilić u 10, Miloš Đenić u 52, 90, Danilo Stanišić u 57, 70, 79(KU) za Pustu reku, Blagojević u 35 za Jedinstvo. Žutih kartona nije bilo.

PUSTA REKA: Siniša Stanković 7,5, Stefan Stanković 7 ( Stoiljković 7, N. Jovanović 7, M. Stojanović 7,5, L. Petrović 7, Danijel Stanišić 7,5, Stojčić 7, Arsić 7, A. Ilić 7,5 ( Ljubenović-), Danilo Stanišić 9, Đenić 8.

JEDINSTVO (GS): Aleksić 7,D. Stojanović 6 ( B. Petrović -), Ristić 6,5, Kostić 6, Marinković 6 ( Dimitrijević-), Alepijević 6, Novović 6( Adzić-), Trajković 6,5, Blagojević 7, D. Stefanović 7, S. Stefanović 7 ( Zdravković-).

Igrač utakmice: Danilo Stanišić

Gosti iz predgrađa Leskovaca dostojan otpor domaćinu pružili su u prvom delu igre i na odmor se otišlo nerešenim rezultatom. A moglo je da bude nekoliko golova razlike za goste iz Gornjeg Stopnaja koji su se prosto ispromašivali naročito kapiten Stefan Stefanović i  Blagojević koji su prokockali nekoliko stoprocentnih prilika za postizanje gola.

To im se osvetilo u drugom delu fizički spremniji domaćin postigao je čak pet pogodaka i visoko porazio goste, ali se  mora reći u fer i korektnoj igri jednog i drugog tima.

Seriju pogodaka otvorio je poletarac A. Ilić u 10 minutu, da bi potom posle slinih promašaja gosti preko Blagojevića  uspeli da pogode cilj i na odmor se otišlo identičnim rezultatom.

U drugom delu prava kanonda golova domaćina  a centralna figira bio je kapiten Danilo Stanišić koji se  čak tri puta upiso u strelce, I rame uz njega Đenić sa dva pogotka.Najpre je svoj prvi pogodak Đenić postigo u 52 minutu strahovitim udarcem sa desne strane, lopta se zarila u mrežu nemoćog Aleksića.

Već pet minuta kasnije Danilo Stanišić svojim prvim golom na utakmici povećava prednost na dva gola razlike iz nekoliko pokušaja jer je golman Alesić tri puta branio udarce, ali je na kraju morao da podklekne.

Četvrti pogodak delo je ponovo Danila Stanišića. Peti pogodak za domaće i „het-trik „ Danila Stanišića usledio je iz opravdano dosuđenog kaznenog udaca oboren Je Danijel Stanišić a siguran sa bele tačke bio je po treći put  trostruki strelac..

Konačnih 6:1 za domaće u 90 minutu igre postiže svoj drugi pogodak na utakmici Đenić i postavlja konačan rezultat u Bojniku.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print