JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

„Carići“ se ne daju na Bubnju

Niš: Stadion na Bubnju. Gledalaca 300. Sudija: Bojan Mitrović ( Pirot) 8. Strelci: Ivanović u 64, Strahinja Petrović u 70 min. Za Car Konstantin, Arsić u 2 min. Za Tabene 1970. Žuti kartoni: Mitić ( Car Konstantin), Stojanović, M. Jovanović, Arsić (Tabene 1970).

CAR KONSTANTIN: A. Stanković 7, Mitić 7, M. Petrović 7,5 ( Stupar -), Denić 7, Trajković 7, P. Mitić 7, S. Petrović 8, Jović 6,5, Đ. Stanković 6 ( Mićunović 7 ), Nikolić 7( F. Stojanović 7), Ivanović 7,5.

TABANE 1970: Vasić 6, Aničić 6, Bajić 6, Ristić 7, L. Stjanović 6 ( Gojković 6), Blagojević 6, Tacković 6,5, M. Jovanović 6 ( Sujić -), Arsić 7, Nedeljković 6,5, I. Dimitrijević 6.

Igrač utakmice: Strahinja Petrović

Hladan tuš za pristalice „Carića„ na Bubnju. Samo što su krenuli sa centra gosti iz predgrađa Jagodine su došli u voćstvo. U prilici se posle grešeke nekog od igrača domaćih lopte dokopao Arsić , raspalio sa nekih 12 metara. Golman A. Stanković je“ušao“ u šut odbio loptu , međutim silovit udarac ipak je završio u mreži domaćina. To kao da je zbunilo „ Cariće“ i gosti su bili tim koji je diktirao tempo igre.

Igrao se 32 minut kada je sreća bila na strani gostiju. Mladi Đ. Stanković je uputio udarac sa distance ali je lopta pogodila levu stativu nemoćnog Vasića i završila u gol autu. U 45 mintu gosti bili u idealnoj prilici da prednsot udvostruče. U prodoru je bio Arsić odlično je uposlio Dimitrijevića, koji sa samo nekoliko metara neometan šutira pored gola.

U drugom poluvremenu potpuno druga slika na terenu. Nišlije su tim koji je od prvog minuta postao apsolutini gospdar na terenu. Stvarao priliku za prilikom , postigao dva pogotka i u potpunosti preokrenuo sasvim zasluženo voćstvo u svoju korist, koju jena kraju krunisao pobedom.

Igrao se 64 minut kada je posle odlične akcije navalnog reda domaćih sa nekih 12 metara iz poluokreta šutirao Ivanović i pogodio sam donji desni ugao nemoćnog Vasića. Samo šest minuta kasnije pala je odluka o pobedniku. Po sredini idealano je prodro rezervista F. Stojanović još lepše uposlo najboljeg pojedinca utakmice Strahinju Petrovića, koji je manirom isksunog strelca savladao Vasića i tako svom timu doneo vrednu i potpuno zasluženu pobedu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print