Lep uspeh leskovačkih gimnastičarki

Na Regionalnom prvenstvu C programa za devojčice održanog prvog dana ovog vikenda u Negotinu, bio je više nego uspešan za mlade gimanstičarke GK Dubočica iz Leskovca.

Nastupile su sa tri ekipe u konkurenciji čak 15 klubova iz jugostočne Srbije. Devojčice od 1-4 razreda i od 5-6 razreda zauzele su obe ekipe šesta mesta.

Devojčice od 7 do 8 razreda u sastavu Nadja Jovčić, Majda Marković i Jovana Manojlović su osvojile prvo mesto ekipno i zlatnu medalju.

U pojedinačnoj konkurenciji Nadja Jovčić je bila druga i srebrna medalja, dok je njena klupska i ekipna druagrica Majda Marković osvojila treće mesto i bronzanu medalju.

„Ispunili smo očekivanja, osvajanjem jednog prog mesta, od tri ekipe sa koima smo nastupili na takmičenju u Negotinu. Lep podstrek da se u klubu nastavi sa dobrim radom, kako je i dosad bilo“ kaže jedan od trenera u klubu Tanja Cvetković.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net