JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bojničani neumoljivi u Medveđi

Gledalaca 200. Sudija: Stefan Stanković (Leskovac) 7. Stelci: Savić u 15 za Jablanicu,  Danijel Stanišić u 23, 38, 80,  M. Stojičić u 27, Ilić u 51, 66, 85 za Pustu reku. Žuti kartoni: Z. Stojanović, Janković, Rajčević, Ivanović (Jablanica), Aleksandar (G) Stanković (Pusta reka).

JABLANICA: Z, Stojanović 6, Lajović 5 ( M. Jovanović-),  Kostić 5, Jaković 6, Ibrahimović 5,5, Rajčević 5, Savić 6, Ivanović 6, Krivošija 5, Ademović 5 ( Sahiti-), Stošić 5.

PUSTA REKA: S, Stanković 7, N. Petrović 6,5, Jovanović 7 ( S. Petrović-), Stojanović 7,5 ( N. Petrović-),M. Stojčić 8, Arsič 7,5, Aleksandar (Z) Stanković 7, Aleksandar (G) Stanković 8 ( D. Stojčić-), Ilić 9, Vidojević 8, D. Stanišić 9.

Igrač utakmice: Danijel  Stanišić

Prava kanonada Bojničana u Medveđi. Razigrani puleni trenera Dejana Cenića  do vrha su napunili mrežu isksunog Z. Stojanovića, koji je u nekoliko navrata odličnim intervencijama spasio domaćina od još težeg poraza.

Međutim prvi u voćstvo su došli domačini već u 15 minutu pogotkom  Savića, pošto je bio idealno upošljen od Ademovića. Od 23 minut počinje kanonda gostiju. Svoj prvi pogodak na utakmci postiže  D. Stanišić  iskosa sa desne strane preciznim udarcem. Samo četiri minuta kasnije  potpuni preokret u korsit Bojničana. Strelac je M: Stojičić  pošto je bio idelano upošljen od isksunog Vidojevića. U 38 mintu Stanišić se još jenom upisuje u strelce posle kiksa  Kostića i sa tim rezulatom se otišlo na  odmor. U drugom delu utakmice čak još četiri gola u mreži domaćina. Na sceni je stupio kapiten Nikola Ilić. Najpre je predost gostiju u 51 minutu povećao na tri gola, da bi isti igrač  u 66 minutu ponovo bio strelac posle udarca Stanišića  koji je pritrčao je na odbijenu loptu od golmana Stojanovića i poslao je u mrežu.

U samom finišu još dva pogotka po jedan najboljih pojedinca na utakmci, najpre Stanišića u 80 da  bi pet minuta kasnije kapiten Ilić stavio tačku na konačnih 1:7 u korist Bojničana, koji su u svim elemtima fubbalske igre nadigrali domaćina.  Poraz domaćina I velika opomena  da se nešto treba menjati u igri Zonaša iz Medveđe, ukoliko žele beg sa dna tabele.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print