JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Real bolji od pečenjevčana

Donja Jajna: Gledalaca 200. Sudija: Aleksandar Marjanović (Leskovac) 8. Stelci: Nenad Stevanović u 9, Redzepović u 32 i 39 minutu. Žuti kartoni: Petrov (Real), Ukić (Moravac).

FK REAL: Stojković 7, D.Stevanović 7 ( Stoiljković -), M. Stevanović 7, Petrov 7, Milošević 7,5, Petrović 7, Janjić 7 ( Stanković -), Spasić 7, Nikolić 8, Redzepović 8 ( Đorđević -), N. Stevanović 7,5.

FK MORAVAC: Dimitrijević 7, Stevanović 6, L. Cvetanović 6, Mitrović 6,5, Đorđervić 6, Mišić 8, Stanojević 6 ( Cvetanović -), Stoiljković 6 ( Mladenović 6), Cekić 6, Ukuć 6,5, Đorđević 6.

Igrač utakmice: Bektaš Redzepović

Od prvog minuta fudbaleri iz Donje Jajne rešeni da prekinu seriju poraza, zaigrali su izvaredno u duelu sa gostima iz Pečenjevca. Već u 9 minutu Nenad Stevanović je iskoristio zbunjenost odbrane gostiju i po prvi put doveo „ Realovce“ u voćsto.  Odlika o pobedniku usedila je  za samo sedam minuta.

U perodu igre od 32 do 39 postigli su  još dva pogotka. Najpre je u 32 mintu oprvadano dosuđen kazneni udarac za domaćina. Udarac je izveo Milošević, lopta  se od prečke odbila, na nju je natrćao Redzepović i poslao je u nebranjeni deo mreže. Samo sedam minuta kasnije ponovo je na sceni Redzepović koji svojim drugim a za svoj tim trećim pogotkom stavio tačku o pobedniku.

U drugom delu utakmice nije bilo golova, domaćin je bio bolji tim, napdao stvarao prilike, ali što svojim nesnalažljivošću, što dobrim odbranama golmana Dimitijevića do promene rezultata nije došlo. Vredna pobeda „ Realovca“ u borbi za očuvanje stadusa u kome se takmiče.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print