JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“ČARAPANI” MINIMALNO DO CELOG PLENA

ZONA ZAPAD

JEDINSTVO 1936 – MLADI BORAC  3:2 (2:2)

Kruševac: Gledalaca 300. Sudija: Tadija Sučić ( Jagodina) 7. Strelci: Danilović u 27, Simonović u 42, S. Jovanović u 78 za Jedinstvo 1936, Nikodijević u 12 , Milić u 14 min. za Mladi Borac.Žuti kartoni: Ružić, Simonović, Jovanović ( Jedinstvo), Tošić, Branković, Jeremić, Todorović( Mladi Borac).

JEDINSTVO 1936: Nenad Jovanović7, Kiš7, Vujčić-,(S. Jovanović 7),  Ružić7, Marković7, Milosavljević7, Jevremović7 (Đokić-), Sokolović7, Danilović7,5,(Vidojević-),  Simonović7,5, Nikola Jovanović7

MLADI BORAC: I.Milić7, Tošić7, Branković7, Božić7, Jeremić6,5, Todorović6,5, V. Milić7,5, Popović 6 , Slađan Nikodijević6,5, Saša Nikodijević7,5, Stanojević7.

Igrač utakmice: Slobodan Jovanović

Novajlija u ligi iz Sedlada kod Svilajnca propisno je namučio favorizovanog domaćina, čak je i prvi deo susreta završen bez pobedbnika, postignuta su po dva pogotka na obe strane.

Hladan tuš za domaće pristalice već na samom početku, jer su gosti za samo dva minuta postigli dva pogotka i poveli sa dva gola razlike. Najpre je u 12 minutu mrežu domaćina zatresao Nikodijević , da bi samo dva minuta kasnije Vukašin Milić udvostučio prednost svog tima i činilo se da je na pomolu iznenađenje.Međutim domaći su videli da vrag nije odneo šalu i shvatili su protivnika naj ozbiljnije. Najpre je Danilović u 27 minutu smanjio prednost gostiju, da bi u 42 minutu pred sam kraj prvog dela u strelce se upisao i Simonović, tako se na zasluženi odmor otišlo remijem.

U drugom delu pogodaka nije bilo sve do 78 minutu kada je pala i odluka o pobedniku. Strelac pobedonosnog gola za doamće je S. Jovanović i tim pogotkom svom timu doneo pobedu, koja je zasužena, ali su za nju Kruševljani morali dobro da se namuče sa vrlo dobrim novajlijom iz Sedlara, koji su se publici u Kruševcu predstavili kao dobar tim, koji se nije slučajno našao u društvo Zonaša.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print