JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOŠNJAČANI BROJALI DO OSAM

ABLANIČKA OKRUŽNA LIGA

 

JEDINSTVO(B)- DONJA LOMNICA 8:0 ( 3:0)

 

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudija: Dušan Dimitrijević ( Leskovac) 8. Strelci: Nastić u 24, Mitić u 42(KU), Marković u 44, 50,62, M. Stanković 51, Anđelković 84(autogol), Tošić 88 min. Žuti kartoni: Tošić, Marković, (Jedinstvo), Pejčić, Rajković ( Donja Lomnica).

 

JEDINSTVO: Mitrović 7,5, Stanojević 7 ( Ivanović-), Zdravković 8, Stojković 7,5, Mitić 8, Tasić 7,5, Nastić 7 ( Stojanović-), Glighorijević 8, M. Stanković 7,5, Tošić 8, Marković 9.

 

DONJA LOMNICA: Mitić 6,5, Stevanović 6, Anđelković 5, Pejčić 6, Rajković 6, Milošević 6, Stojanović 6,5, Jovanović 5 ( Cvetković -), Marjanović 5, Stanković 5,5, Stojanović 5.

 

Igrač utakmice. Miroslav Marković

 

Pravi brodolom gostiju iz Donje lOmnice u Bošnjacu i ako se ubrajaju u timove iz samog vrha tabele i slove za treći tim u ligi posle dva Jedinstva iz Bošnjaca i Grdelice. Od gosta se više očekivalo i na početku utakmice je pročeo ofanzivno imao dve izrazite prilike alise istako golman Mitrović bravuroznim odbranama.

Serija pogodaka počela je u 24 minutu igre kada je na odlično dodavanje Nastić manirom iskusnog strelca matirao golmana Mitića. Prednost je udvostručena u 42 minutu rukom je igrao Milošević

nepropisno u svom kaznenom protoru a siguran sa bele tačke bio je Mitić . U polsednjim trenutcima prvog dela i treći pogodak za domaćina Gligorijević je idelano uposlio Markovića koji je ušao sa desne starne u kazneni protor i primorao n apredaju po treći put Mitića.

U drugom delu igre već u 50 minutu igre 4:0 za domaćina kada je najbolji pojedinac na utakmici Marković se prošetao kroz odbranu gostiju i preciznim udarcem poslao loptu iza leđa nemoćnog Mitića.

Samo minut kasnije 5:0 gligorijević je sve pripremio a pogodakom overio marko Stanković. I treći pogodak n autakmici neuhvatljivog Markovića u 62 minutu igre kada je po drugiput solo prodorom sam završio akciju i matirao golmana gostiju

. U 84 minutu gosti su pokazali svoju nemoć pošto je Anđelković umesto da izbaci loptu ispred svog gola poslao u sopstvenoj mreži.

Tačku na visokoj pobedi nije se moglo staviti lepše jer je u 88 minutu kapiten Tošić sa nekih 25 metara silovitim udacem loptu smestio pod samu prečku i pogodak je propraćen dugim aplauzom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print