JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BRZOBROĐANIMA CILJ OPSTANAK

Brzi Brod: Pod dirigentskom palicom trenera Zorana Dimitrijevića fudbaleri OFK Brzi Brod iz istoimenog predgrađa Niša marljivo treniraju od 15 janura na veštačkoj travi na Čair. U zimskom prelaznom roku bilo je prometno , dosta igrača je dovedeno u klubu a nekoliko od njih su promenili sredinu.

Cilj svih u klubu je izboriti opstanak među članove Srpske fudbalske lige istok , jer za to imaju optimalne uslove da se nađu u tom rangu takmičenja. Boje ovog kluba pojačali su: Marko Arsić i Mihajlo Veličković (OFK Sinđelić), Stefan Stoiljković (OFK Topličanin ), Vanja Pekić ( FK Vlasina), Pavle Janković(IMT)), Andrija Stamenković ( FK Timok), Ivan Krtsić ( FK Tutin). I možda naj jače pojačanje pošto se od povrede oporavio posle godinu dana Jovan Jovanović. Boje kluba su odlučili da promene Igor Kostadinović, Aleksandar Stamneković, Aleksandar Mitrović, Nemanja Božović, Luka Arsenović.

Da bi što bolje pripremili i iskristalisali tim za proleće i od prvog kola krenuli žestoko u borbi za opstanak. ugovoreno je i nekoliko kontrolnih utakmica.

Protivnici su Lužnica iz Babušnice, OFK Sinđelić, FK Deliski vis, Car Konstantin bar zasada, postoji mogućnost da odigraju još neku pripremnu utakmicu do početka prvenstva.

O prolećnom delu prvenstva trener Dimitrijević kaže: Doveli smo veći broj igrača sa ciljem da izborimo opstanak među Srpskoligaše. Onako kako smo dosad radili svi smo uklubu optimisti da će proleće biti mnogo bolje i da ćemo igrati mnogo bolje i ostavriti svoj zamišljeni cilj jer to zaslužujemo i sa raspolaganjem infrastrukture,igračkog kadra i uprve kluba koja sve čini da nam omogući sve uslove za dosadašnji tok priprema, a verujem da će tako biti i do početka i za vreme prvenstva uprava kluba će nam uvek biti na raspolaganju.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print