JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lebančanima bodovi preko potrebni

Lebane. Poraz u sredu u Paraćinu u duelu sa Jedinstvom je pomalo neočekivan, posle dobre igre i pobede nad vrlo dobrom ekipom Kablovi iz Zaječara.

Ipak sve misli su okrenute nedeljnoj utakmci sa još jednim trećim za redom novajlijom u ligi ekipom Mladosti iz Medoševca , koji takođe nije nimalo slab protivnik, pa  u redovima Lebančana vlada oprez, ali i želja za pobedom koja im je preko potrebna, pogotovu na svom terenu , jer nema više popravnog.

Pred nedeljni duel šef struke Radana Aleksandar Kuzmanović kaže: Svi u klubu sa optimizmom dočekujemo nedeljnog protivnika i nadamo se da ćemo na svom kontu ubeležiti nova tri boda, koja su nam preko potrebna.   S obzirom da igamo  na svom terenu. U predhodnoj utakmci u Paraćinu bilo je dobrih stavari na terenu,ali bilo je i onih koji  trebamao da korigujemo. Mi ćemo ovih dva dana iskoristiti da  ispravimo neke propsute koje smo  pravili tamo. Upravo to nas je koštalo poraza i osvajanje novih bodova. Igra je u pojedinim segmentima bila dobra i pokazala, da u nekim elementima igre imamo napredak. Svakako trudićemo se  da grešeke koje smo tamo pravili da ih ne ponavljamo u budućnosti.

Što se tiče naredne utakmce sa ekipom Mladosti iz Medoševca na svom terenu, očekujemo apsolutno maksimalno angažaovanje svih naših  igrača. Tako da se nadamo da ćemo u jednoj prvenstvenoj utakmci osvojiti sva tri boda. Slika o kvaitetu igrača sa kojim raspolažemo mi je daleko jasnija nego pre utakmice sa ekipom Kablovi  kada sam prvi put vodio tim  sa klupe. Tako da imamo mnogo jasniju sliku da naparvimo o svakom pojedincu. Na osnovu toga ćemo već u narednoj utakmci da reagujemo  i da sklopimo tu neku pobedničku formu.

Nažalost i na ovoj utakmci bićemo lišeni podrška naših navijača sa tribina. Sigurno sa njih bi nam bilo lakše. A ono što možemo da obećamo ljubiteljima fudbala u Lebanu da ćemo da se maksimalno borimo za boje Radanane samo na ovoj već na svih ostalih koje nas očekuju ove jeseni.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print