JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE“ UČESNICE TURNIRA U LESKOVCU

Vučje:Nakon teških i napornih treninga na svom stadionu u Vučju na sticanju snage i fizičke izdržljivosti  posle dvadesetak i više održanih treninga usledio je poziv Lavice iz Leskovca da učestvuju na turniru u malom fudbalu. Pored njih učestvovale su i ŽFK Dinamo iz Vranja.

U prvoj utakmici kaže predsednik Ranđelović mi smo igrali sa mnogo stariju i iskusniju ekipu Dinamo iz Vranja, i poraženi smo sa 2:0. U toj utakmici u kojoj nam nije bio važan rezultat igrale su sve 15 devojčice i mi smo svi u klubu zadovoljni prikazanom igrom i sve ostalo što je viđeno.

Odmah nakon desetak minuta predaha izašli smo na parket domaćinu Lavicama, koji je silno motivisan ušao u duel sa naj jačim timom. Treneri našeg tima su odlućili da se suprostave domaćinu, sa našim naj jačim timom, što je utakmicu učinilo vrlo uzbudljivom i dramatičnom. Od rezultata 2:0 za domaćina došlo do rezultata 3:5 u korist Vučica. Promenom gotovo kompete postave u poslednjih pet minuta došlo se do rezultata 6:5 za domaćina što je i bio krajnji rezultat utakmice. Bez obzira na poraz mi smo prezadovoljni igrom i ponašanjem na terenu naših devojčica.

O čitavom turniru trener Miljan Mihajlović kaže: Dobro je bilo baš smo se dobro istrčali. Igrali protiv mnogo starijih i iskusnijih ekipa zadovoljan sam , rezultat je bio primaran, ima mesta za napredak do početka prvenstva.

O turniru ima svoje viđenje i još jedan trener Katarina Stojković koja ističe: Posle izuzetno napornih treninga izašli smo na parket i odigrali dve utakmice jednu za drugom, i videli da nije uzalud trud i rad svih preostalih treninga . Rezultat nije bio u prvom planu. Sve devojke su dobile minutažu i zadovoljna sam sve ono što sam videla od fizičke pripremljenosti , igre i ponašanje na parketu hale sportova u Leskovcu.

 

Nije nimalo manje zadovoljan ni predsednik kluba Vladimir Rađelović koji dodaje: Na poziv domaćina pozitivno smo odgovorili i uzeli učešće na turniru . Moram da kažem da je organizacija turnira bila u skladu sa renomeom organizatora. Podeljeni susendviči svim devojčicama i članovima kluba. Bukvalno je bilo zadovoljstvo biti deo ovog turnira . Hvala domaćinu na pozivu, i nadam s eda su i oni zadovoljni našim nastupom i prikazanom igrom. Što se tiče moje ekipe mi smo prvi put u kontaktu sa loptom,iza nas su baš teški treninzi, noge su teške. Ja sam lično zadovoljan viđenim i prikazanim i sada još više verujem u svetlo proleće ove ekipe. Nastavljamo i dalje sa napornim radom.

U subotu 11.02. 2023 bićemo gosti ŽFK Radnički u Niš i na velikom terenu odigrati dve utakmice sa seniorkama (mi ćemo sa 05,06,07,08)i mlažima .

Prema najvama iz FS RIS-a prvenstvo razvojne lige Srbije bi trebalo da krene 12.03 2023 god. A Druge lige Srbije 19.03.2023 godine verujem da ćemo i jedno i drugo prvenstvo dočekati spremni da se suprostavimo svakoj ekipi poručio je na kraju Ranđelović.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print