JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Brusjanima i minimalac dovoljan

ZONA ZAPAD

KOPAONIK – LEVAČ 2:1 ( 0:0)

Brus: Sudija:  Luka Matić(Paraćin) 7. Strelci: Živanović u 46, Vukojević u 90 min. za Kopaonik, Radosavljević u 90+1 za Levač: Žuti kartoni:n. Matić, Pantić( Kopaonik ), Jević(Levač).

KOPAONIK: Nikolić7, Todorović7, N. Matić 7, Knežević7, N.Vidojević7, Panić 7, M. Vidojević 7, Vilimonović 6 ( M. Nikolić 8), Vukojević 8, Živanović7, Makragić 7.

LEVAČ: Marjanović7,Nedeljković7, Miljušković6,5, Grujičić6,5, Simić6, Jevtić6,5, Mirković6,5, Radosavljević 7,Milosavljević 6,5, Marković 6( Grujičić 6), Dimitrijević 6 ( Đoreević-).

Igrač utakmice:M. Nikolić

Pobeda domaćina u utakmici u kojoj su prava uzbuđenja se dogodila u samoj završnici utakmice. U prvom delu igre nije bilo golova, ali je Vukajlović se propisno ispromašivao. U drugom delu igre tek što je počelo da se igra domaći su prvi došli u voćstvo pogotkom Živanovića. U posednjim minutima igre još po jedan pogodak na obe starne. Najpre je u 90 mintu prednost svog tima udvstučio Vidojević , koji se donegde iskupsio za promašaje u prvom delu igre, da bi u nadoknadi izgubljenog vremena Radosavljević postigao za goste iz  Rekovca  počasni pogodak za konačnih 2:1 u Brusu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print