JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TOPLIČANINOV BISER REŠIO DERBI KOLA

ZONA JUG

OFK MORAVA – OFK TOPLIUĆANIN 0:1 (0:1)

Vladičin Han: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Nikolić (Leskovac) 7. Strelac: Dragićević u 18 min. Žuti kartoni: Đ. Mladenović. Stajić, A. Živković (Morava), J. Jovanović, L. Paunović, Nenaja Kiti(OFK Topličanin) Crveni karton: Lazar  Kitanović 78 min.

OFK MORava:Anđelković 7, Mladenović 6,5 V. Kitanović6,L. Kitanović 6, Novaković 6, Stajić 6, Ž- Stanković 6, Ivanović 6, (Đorđević 6), Stoiljković 6, Živković 6,5, B. Stanković 6-

OFK TOPLIČANIN: Novaković 7, D. Stanković 7, M. Savić 7, Antanasković 7,5, Dragićević 8, Velimir Stanković 7,5,( Nemanja Kitić 7),  Klaičanin 8, J. Jovanović 7 ( Marković -), M: Jovanović 7, L. Paunović 7, Stojković 7,5.

Igrač utakmice:Luka Dragićević

Sa   gostovanja u Vladičinom Hanu u okviru 12 kola Zone jug fudbaleri Topličanina iz Prokuoplja osvojili su ceo ple i nastavili sa dobrim igrama.

Utakmicu su dobro započeli imali inicijativu preedvođeni kapitenom Ivanom Klaičanininom,  stavili do znanja domaćinu da su došli da osvoje ceo plen. Gol odluke usledio je već u 18 minutu  na izvanredeno dodavanje Kaličanina Dragićević je topovskim udracem savladao Anđelkovića. U 40 Gosti su bili u prilici da udvostruče prednosat  kada Velimir Stanković udarcem glavom pokađa staivu, tako da se  na odmor ostišlo minimalnoj prednosti gostiju. U drugom delu domaći su u 55 minutu mogli do poravnjanja rezultata  preko Živkovića, ali se Novaković istako odlićnom odbranom svog gola. Ulaskom u igru rezerviste Nemanja Kitića mogo je da u 80 minutu poveća rezultat gostiju ali je udarac sa šesnaest metara Anđelković ukrotio a na odbijenu loptu natrčao je Kaličanin uputio udraac koji je završio u prečku.

Odigrali smo joiš jednu u nizu kvaltetnu fudblaksu presdtvu i momci su dali svoj maksimum i svi do jedog ostavili srce na terenu, dugujemo svima zahvalnost za dobre rezultate u poslednje vreme , a koristim priliku da u narednom kolu na našem stadionu pozovemo navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam u derbiju kola sa Jedinstvom iz Gornjeg Stopnja dođemo do još jedne vredne pobede rekao je posle utakmice sportski direktor kluba Vladimir Paunović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili