TOPLIČANINOV BISER REŠIO DERBI KOLA

ZONA JUG

OFK MORAVA – OFK TOPLIUĆANIN 0:1 (0:1)

Vladičin Han: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Nikolić (Leskovac) 7. Strelac: Dragićević u 18 min. Žuti kartoni: Đ. Mladenović. Stajić, A. Živković (Morava), J. Jovanović, L. Paunović, Nenaja Kiti(OFK Topličanin) Crveni karton: Lazar  Kitanović 78 min.

OFK MORava:Anđelković 7, Mladenović 6,5 V. Kitanović6,L. Kitanović 6, Novaković 6, Stajić 6, Ž- Stanković 6, Ivanović 6, (Đorđević 6), Stoiljković 6, Živković 6,5, B. Stanković 6-

OFK TOPLIČANIN: Novaković 7, D. Stanković 7, M. Savić 7, Antanasković 7,5, Dragićević 8, Velimir Stanković 7,5,( Nemanja Kitić 7),  Klaičanin 8, J. Jovanović 7 ( Marković -), M: Jovanović 7, L. Paunović 7, Stojković 7,5.

Igrač utakmice:Luka Dragićević

Sa   gostovanja u Vladičinom Hanu u okviru 12 kola Zone jug fudbaleri Topličanina iz Prokuoplja osvojili su ceo ple i nastavili sa dobrim igrama.

Utakmicu su dobro započeli imali inicijativu preedvođeni kapitenom Ivanom Klaičanininom,  stavili do znanja domaćinu da su došli da osvoje ceo plen. Gol odluke usledio je već u 18 minutu  na izvanredeno dodavanje Kaličanina Dragićević je topovskim udracem savladao Anđelkovića. U 40 Gosti su bili u prilici da udvostruče prednosat  kada Velimir Stanković udarcem glavom pokađa staivu, tako da se  na odmor ostišlo minimalnoj prednosti gostiju. U drugom delu domaći su u 55 minutu mogli do poravnjanja rezultata  preko Živkovića, ali se Novaković istako odlićnom odbranom svog gola. Ulaskom u igru rezerviste Nemanja Kitića mogo je da u 80 minutu poveća rezultat gostiju ali je udarac sa šesnaest metara Anđelković ukrotio a na odbijenu loptu natrčao je Kaličanin uputio udraac koji je završio u prečku.

Odigrali smo joiš jednu u nizu kvaltetnu fudblaksu presdtvu i momci su dali svoj maksimum i svi do jedog ostavili srce na terenu, dugujemo svima zahvalnost za dobre rezultate u poslednje vreme , a koristim priliku da u narednom kolu na našem stadionu pozovemo navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam u derbiju kola sa Jedinstvom iz Gornjeg Stopnja dođemo do još jedne vredne pobede rekao je posle utakmice sportski direktor kluba Vladimir Paunović.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net