JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOJNIČANI UPALILI MOTORE

Bojnik: Pod dirigentskom palicom trenerskog tandema Dejan Cenić-Boban Nikolić u ponedeljak 30 janura počele su pripreme fudbalera Puste reke iz Bojnika . Predhodno je održan sastanak na kome je predsednik kluba Predrag Vidojević požele svim igračima pa i sebi pre svega zdravlje, da ih posluži lepo vreme i da dobro odrade pripšreme. Propzivnici su se odazvali svi fudbaleri jedino Andrija Ilić koji je najvaio odlazak iz kluba. Jedina pridošlica u redove bojničana je povratnik iz Radana Miljan Stojanović, i ako ih još bude to može samo biti iz svog sredine, jer stav kluba i lokane samouprave je da igraju isključivo igrači iz Pustorečkog kraja.

O početku priprema i anbicijama za proleće predsednik kluba Predrag Vidojević kaže: Cilj nam je da da se plasiramo u gornji deo tabele, jer smo jesen završili malo lošije i to nam je cilj da na proleće popravimo položaj na tabeli. Kompletan tok priprema odradićemo u Bojniku na našem terenu ako uslovi dozvole,

alternativa je obližnja hala sportova gde ćemo raditi ako budu loši vremenski uslovi.Potrudićemo se da proleće dočekamo spremni i da zabeležimo bolje rezultate nego jesenas. U to sam ubeđen da možemo pogotovu posle povratka stuba odbrame Miljana Stojanovića sa njim će odbrana biti mnogo sigurnija . Očekujem da će igrači ozbiljno shvatiti prolećni deo jer kvalitet imamo i dobri rezultati neće izostati.

 

V. STEVANOVIĆ