JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Komšiski derbi Bojničanima

FK PUSTA REKA-FK BUDUĆNOST 4:1 ( 2:0)

Bojnik. Igrano bez gledalaca: Sudija: Aleksandar Mladenović(Bujanovac) 8. Stelci: A. Stanković u 23, Vidojević u 28, N. Petrović u 52, Danijel Stanišić u 69 za Pustu reku, M. Stanković u 78 za Budućnost. Žuti kratoni: D. Arsić (Pusta reka), Tošić, Blagojević ( Budućnost ).

PUSTA REKA: Đikić 7, L: Petrović 7 ( Cvetković-), Stojčić 7,5, D: Arsić 7, Stojanović 7,5, N. Petrović 7,5 ( A. Arsić-),  Danilo Stanišić 7,5, A. Stanković 8, Vidojević 8, ( Ivanović-), Jovanović 7,5, Danilo Stanišić 7 ( Dinić-).

BUDUĆNOST: Stojiljković 5, Milenković 5,5, Đokić 5 ( Kurtić 5), B: Stanković 6, Blagojević 5, Milenković 5,5, Tošić 5( Milošević-), D. Petrović 6, M. Stanković 7, N, Stoiljković  6, Milenković 6.

Igrač utakmice: Aleksandar Stanković

Najbolja igra Bojničana ove  jeseni u komšiskom derbiju sa gostima iz Oršaja. Pitanje pobednika nijednog trenutka nije dolazilo upitanje.

Prvi pogodak na utakmici u 23 minutu delo je najboljeg pojedinca na utakmci A. Stankovća , koji je na odlično dodavanje Vidojevića  po sredini terena ušao u kazneni prostor  gostiju i pored nemoćnog golmana gostiju poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Prednost je udvostučena  samo ćetiri minuta kasnije a strelac je asistent kod prvog pogotka P. Vidojević  odličnim udarcem sa nekih dvadesetak metara, lopta je završila u donji levi ugao gola gostiju , gde je  završila kod prvog pogotka.

U drugom delu  najpeša akcija na utakmci koju je započeo A, Stanković , potom je Danilo Stanišić proigrao Vidojevaića  a ovaj je bio nesebičan umesto da šutira na gol uposlio je N. Petrovća koji je silovitim udarcem iskosa sa desne strane postigao treći pogodak za svoj tim.

Na 4:0 povisio je  Danijel Stanišić u 69 minutu igre posle jedne gužve pred gol gostiju, bio je naj snalažljiviji i poslao loptu pod samu prećku.

Gosti postižu jedini pogodak na utakmci u 78 minutu igre preko najboljeg napadača u svojim redovima Marka Stankovića.

U posednjim trenutcima utakmice posle jednog bezalenog starta Blagojevića nad A. Stankovićem igrač domaćih je pao kao pokošen  na teren, uz bolne jauke. Potom je  dežurni lekar Ivan Trajković pozvao kola Hitne pomoći sa koje je nesrećni igrač poslat u Leskovačku Klinički centar da bi se ustanovilo o kavoj je povredi reč.Po nezvaničnim informacijama ne radi se o težoj povredi. A: Stanković je vraćen kući na kućnom lečenju. Tako da se očekuje brzi povratak na teren.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print