JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Leskovčani priželjkuju prvu pobedu

Leskovac: Na Konferenciji za štanpu koja je održana u prostorije GFK Dubočice pred utakmcu  osmog kola Prve lige Srbije, sa ekipom Trajala iz Kruševca, bili su prisutni šef struke Leskovčana Saša Mrkić,  Sekretar kluba Dušan Petković i  prvotimac ovog kluba Sava Radić.

Konferenciju za štampu odvorio je Sekretar ovog kluba Dušan Petković . koji je pozdravio sve prisutne medije i zahvalio im se što su se odzvali pozivu. Ujedno i najavio sutrašnju utakmcu sa FK  Trajalom iz Kruševca koja počinje u 16 časova na Gradskom stadionu u Leskovcu.  Potom je reč dao šefu struke Saši Mrkiću koji je rekao:  Mogu da kažem da posle šest održanih treninga i jednu odigranu utakmcu , da mi slika o kvaitetu tima postaje jasna. Što se tiče utakmice u Lazarevcu mogu da budem zadovoljan igrom. Pad koncentracije u 87 minutu igre koštao nas je poraza. Po svemu viđenom na toj utakmci zaslužili smo makar bod, ako ne i sva tri prema propuštenim prilikama. Ja sam to i na Konferenscij za štanpu rekao posle utakmice  U Lazarevcu da nismo zaslužili poraz.

Ipak okrećemo se sutrašnjoj utakmci sa ekipom Trajala iZ Kruševca. Reč je o dorbom  i iskusnom protivniku . Biće po meni žestoka borba na terenu. Moramo da igramo bez pardona, borbeno, odgovorno i efikasno. Jer svaka naša naredna utakmica pogotovo u Leskovcu je biti ili nebiti. Pravo na kiks nemamo više. Što se tiče igračkog kadra svi su spremni kako fizički tako na taktičkom planu. Nadam se prvoj pobedi u ovom prvenstvu. Što se tiče sastava tima jedino je van stoja Nikola Stojković koji se povredio na utakmci u Lazarevcu. Ko će zauzeti nejgovo meseto doneću olduku posle posednjeg treninga pred sutrašnju utakmcu. U konbinaciji imamo dve tri aletrnative.

Od strandarnih prvotimaca Konferencije je prisustvovao Sava Radić jedan od pouzdanijih igrača u redovima Leskovčana koji je sa optimizmom potučio pred sutrašnju utakmicu rečima: Sutra nam dolazi jedna iskusna ekipa koja je u usponu forme .Poznajemo ih iz pripremnog perioda. Ali to je jedno a prvenstvo je nešto drugo. Na poslednje tri utakmiceimaju dve pobede i remi, tako da moramo sve da damo od sebe i zabeležimo prvu pobedu ove jeseni. Time ćemo obratovati naše navijače , koji nažalost nemogu da nas prate direktnona stadionu . Očekujem da ponovimo dobru igru iz Lazarevca, da ispravimo ono što nije bilo dobro. Na kraju bih svom klupskom drugu Nikoli Stojkoviću poželeo brz oporavak i povrtak na teren.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print