JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Domaćini očekuju sigurne pobede

Narednog  vikenda koji je pred nama tri kluba iz Gornjheg dela  Jablaničkog okruga Radan iz Lebana, Jablanica iz Medveđe i Pusta reka iz Bojnika kao domaćini očekuju sigurne pobede. U subotu Pusta reka je domaćin ekipi Čekmina i pomalo lošeg starta u ptvenstvu pobedom bi doveo Bojničane u prvoj polovini tabele Zona jug. Radan na svom terenu dočekuje dobru ekipu Svetlosti iz Badnjevca koja ove jeseni igar dobo, što je pokazala u minulom kolu kada je nanela ekipi Jablanice iz Medveđe prvi i to visoki poraz (4:0) pa sa optimizmom očekuju gostovanje u Lebanu. Radan ukoliko želi prodor ka vrhu tabele drugog izbora nema osim pobede. Biće to dobra fudbalska predstava samo da posluže  vremenski uslovi, jer ovde kiša pada već nekoliko dana. Biće ujeddno i prilika da se Lebančan i iskuspe za poraz u prošlom kolu u Vladičinom Hanu od Morave, koja ove jeseni pod voćstvom trenera Ljubiše Stankovića beleži izvanredne rezultate.

U Medveđi Jablanica dočekuje Moravac /Orion i sigurno će šef struke Srđan Kocić besam na svoje izabranike posle visokog poraza u Pukovcu od Svetlosti od svojih izabranika tražiti dobru igru i pobedu. Pa je sa pravom treba očekivati

Tako sva tri tima ulaze u duele kao favoriti i treba očekivati sigurne pobede i osvajanje nova tri boda u suprotnom, bilo ko od njih doživi neuspeh pogoršaće dobar položaj na tabeli i  bodovi planirani će otiči u nepovrat.

V. STEVANOVVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print