JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NA DELISKOM VISU TALENTI NA PRETEK

Niš: U  Organizaciji ŽFK Mašinac -Trace održana je selekciona utakmica U-15 ( 2007/2008) na stadionu ŽOK Mašinac Trace i na pozivu se odazvalo 30 devojčica ovog uzrasta. Prisustvolali  su klubovi domaćin ŽOK Mašinac Trace, Radnički 201-Niš, ĐOK Ozren iz Soko banje, ŽPK Dinamao –Vranje, ŽOK Stol iz Vranja i ŽOK Levač iz Rekovca.

Veliki broj klubova se nije odazvao pozivu iz razno raznih razloga da uzme učešće u selektiranju ove generacije devojčica iz FS-RIS-a.

Kvalitet igre nije bio na zadovoljavajućem nivou. Organizacija selektivne utakmice  u organizaciji domaćina ŽOK Mašinac –Trace prošao je na visokom nivou, sve je funkcionisalo besprekorno. Na pomenutoj selekciji pojavio se  zadovoljavajući broj talentovanih devojčica   s obzirom na broj ekipa koje su prisustvovale.

Selekciji je prisustvovao i selektor Kadetske repezentacije Srbije Dragan Zečević kojo je nadgledao rad selekcije.

Selektivni kanp biće održan u Staroj Pazovi od 29 novembra do 5 decembra  na kojoj će biti pozvane selektirane najbolje devojčice U- 13( 2007/2008 god)  a postoji mogućnost da se pojave i 2009 godište ukoliko ima  a sigurno će biti talentovanih devojčica izjavio je selektor Slavoljub Branković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print