Šest zlata na grudima „XL“ takmičara

Leskovac. Ovog vikenda  u Beogradu  se održalo zvanično „IPF“benchpress za 2020 godinu. Gde je Leskovački klub  sportova snage „XL“  predvođen dr Predragom Milenovićem predsednikom kluba  „alfa i omege“ ovog uzornog Sportskog koletiva iz Leskovca, za koji se sa pravom može reći da je ponos „popularne „južne pruge“, postigli su fenomenalni uspeh takmičari ovog kluba. Osvojeno je čak  6 zlatnih medalja  i na taj način pokazao po ko zna koji put , da je među najuspešnijih klubova ovog sporta  u Srbiji.

1.Na današnjem prvenstvu , su pored Leskovačnina Žike Markovića  za KSS“XL“  uspešno nastupili  Milanovčani „SPK Polomac  team“ tardicionalno godinama članovi Leskovačkog  kluba.

 

2.Prvo mesto Marija Polomac M1kategorija do 63kg. na nivou njenog Državnog rekorda  i prvo mesto apsolutno najjača Master takmičarka, znači dva zlatna odličja.

3.Prvo mesto , Dragana Stevanović juniorska kategorija do 69 kg.  i ujedno prvo mesto apsolutno najjača juniorka.Takođe dva zlatna odličja i za ovu takmičarku.

4.Prvo mesto Miško Polomac M1 kategorija do 93 kg. i zlatno odličje.

5.Prvo mesto Živorad Marković M3 kategorija do 93 kg. i za njega po ko zna koji put zlatno odličje na ovakvim i sličnim takmičenjima kako u zemlji tako i van naših okvira.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net