JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bez bele zastave na Durlan

Lebane: Raspored kao nikad dosad na samom startu prvenstva nije bio „surov“ prema Radanu iz Lebana, kao ovog puta. Serija teških utakmica ulazi u samoj završnici. Predstoji gostvanje na Durlanu u Nišu gde će Lebančani megdan da odmere sa OFK Sinđelićem  još jednim kandidatom za sam vrh tabele  u Srpskoj ligi istok.

Radan je u minulom kolu na svom terenu kraj Jablanice u Lebanu poražen minimalnim rezultatom, (0:1) od Radničkog iz Sviljanca , pogodak koji je primio u poslednjim minutima igre. Remi je bio najpravedniji ishod, čak je domaćin u pojedinim elemtima fudbalske igre nadigrao goste iz Sviljanca.

Radanu predstoji utakmica sa OFK Sinđelićem koji je posle poraza u lokanom derbiju sa novajlijom Mladosti iz Medoševca na svom ternu, na gostovanju u Knjaževcu utakmicu u regularnom toku odigrao bez pobedinika(1:1) ali je za zelenim stolom dobio službenim rezultatom zbog greške domaćina oko zamene bonus igrača. Tako da  su se donegde iskupli za poraz kod kuće i po svoj prilici će želeti da u duelu sa Radanom overe takvu pobedu  osvajanjem nova tri boda, ma da su dueli sa Radanom bilo gde igrani bili krajnje neizvesni.

Pred duel sa OFK Sinđelićem Goran Đorđević šef stuke Radana kaže:

Teži raspored nego što je ovaj bio na startu nismo mogli da dobijemo, ne računajući sam start prvesntva kada smo visoko porazili OFK Topličanina u Prokuplju. Na svim utakmicama smo igrali dobro, ali nisam nimalo zadovoljan rezultatom, odnosno bodovnim saldom mojih izabranika. Remi sa Budućnosti i porazi od SFS Borac i Radnički iz Svilajnca  odlučivale su nijanse. Na  redu je gostovanje u Nišu gde ćemo na Durlanu biti gosti OFK Sinđeliću i sa tom utakmicom završavamo na startu prvenstva seriju teških utakmica. U ovoj utakmci u Nišu  pokušaćemo da uz dobru igru i rezultat bude povoljna po nas.Cenimo i poštujemo domaćina, sa kojim smo posednji put na njihovom terenu igrali nerešeno(1:1) ma da bi i ovog puta  bili zadovoljni osvjanjem makar boda. Očekujem  da će utakmica proteći fer i korektno uz dobro suđenje, pa neka pobedi ko bude bolji na terenu.

Jedan od najpozdanijih u odbrani Lebančana golman Dragan Cakić se takođe nada dobroj igri i povoljnom rezultatu sa domaćinom, što govre i njegove reči:

Igramo dobro,ali prema igri koju prikazujemo nisam zadovoljan bodovnim saldom. Porazi koji smo pretrpeli i jedan remi u sve te tri utakmice prema igri trebalo je da konačan rezultat bude povoljnije po nas. Cenimo i poštujemo našeg domaćina, jer je to tim koji želi da se nadigrava sa svakim, pa se nadam da će i ovog puta biti tako.Uz fer igru i korektno suđenje nadam se da nećemo Durlan napusutiti pognutih glava.Mi iz odbrane kao i u dosadašnjimutakmicama ove jeseni svoj deo posla odradićemo maksimalno korketno i odgovorno.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print