JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Žrk Topličanin nastavlja da gazi sve redom

BEOGRAD / PROKUPLJE – U meču 7. kola Super B rukometne lige za žene u beogradskoj hali “Slodes“ ekipa Žrk Junior iz Beograda dočekala je prokupački Topličanin. Ekipa koju predvodi Ivan Petrović, je u prestonicu došla kao favorit što je kroz igru i rezultat potvrdila.
Protiv fenjeraša na tabeli, izabranice Ivana Petrovića su od samog starta nametnule svoj ritam, a meč je sa dva gola otvorila Olja Nikolić, koja je na kraju završila sa 5 crtica pored svog imena.
Najraspoloženija za golove a i igru u redovima gošći bila je standardno Danijela Kričak koja je sa 9 pogodaka ponela epitet najbolje na meču, a pored nje istakla se gore pomenuta Nikolićeva kao i levo krilo Kristina Stoiljković koja je takođe pogađala 5 puta.
Kod gošći najborbenija je bila Ivana Pušonja koja je u 6 navrata savladavala golmane Topličanina, a uz nju to su po 4 puta učinile Jovana Potkonjak i Sanja Đokić.
Topličanin je ovom pobedom ostao na 4 poziciji sa 10 bodova, koliko ima i Sloga, ali ekipa iz Petrovca na Mlavi ima bolju gol razliku “+19“ dok Žrk Topličanin trenutno je u plusu sa 12 golova. Prokupčanke zaostaju za liderima ekipama Radničkog i Bora 3 i 1 bod.
U narednom kolu ekipa Topličanina gostuje u Kučevu, trenutno 9-plasiranoj ekipi na tabeli, i sigurno je da će i u tom meču ekipa Žrk Topličanina tražiti šansu za nove bodove.

Žrk Junior: Vranić, Kokolari, Budimkić 1, Potkonjak 4, Kremanac 1, Pušonja 6 (2), Rudović, Janković 1, Manojlović /k/ 3, Todorović, Đokić 4, Tomašević, Perović, Nikolić 2, Stevanović, Božović 1 (1).

Žrk Topličanin: Drašković, Lović-Hadžić 2, Karalić, Jovanović /k/ 4, Stojov 1, Kričak 9 (4), Dimitrijević 1, Korać, Stoiljković 5, Petrović 1, Nikolić 5 (1).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print