ZLATO IZ SKOPLJA ZA GRAĐANE MEDVEĐE

Medveđa: Posle Bugarske, odnosno Sofije, i u glavnom gradu Makedonije Skoplju takmičar karate kluba „Jablanica“ iz Medveđe Nikola Mladenović osvojio je još jednu zlatnu medalju, ujedno proglašen za najboljeg karate majstora na turniru. Takmičio se u svojoj kategoriji preko 75 kg u borbama i ubedljivo sve protivnike savladao, tako da je žiri hteo il ne hteo morao da Nilolu proglasi za najboljeg takmičara današnjeg turnira u Skoplju, na kome je bilo veliki broj takmičara iz Makedonije i inostranstva.

U telefonskom razgovoru odmah po prijemu zlatne medalje i pehara za naboljeg takmičara Nikola se javio sav uzbuđen i ozaren sreće i njegove reči prvereči bile su  sledeće sardžine: Čestitam svim građanima opštine Medveđa i predsedniku optine Draganu Kuliću jučerašnji dan opštine Medveđa i ovo medalju posvećujem svim građanima moje drage opštine u kojoj živim, treniram sa trenerom Milivojem Zlatkovićem i tu egzistiram kao njihov žitelj. Konurencija je bila žestoka , ali sam bio spreman kao nikad dosad i sve protivnike sam jednoglasno pobedio.

Posebno mi je drago, što sam predhodno tri puta usčetvovao I ostajao bez medalje, zato je ova I više od zlatnog sjaja.Još jednom velika zahvalnost lokanoj samoupravi na čelu sa predsednikom Draganom Kulićem i Sportskom savezu na čelu sa predsednikom Banetom Manasijevićem što razumeju moj trud i rad, a ja im to uzvraćam zlatnim medaljama sa raznim takmičenjima . Takođe i treneru Milivoju Zlatkoviću veliko hvala  koji ravnopravno samnom ulaže trud da dođem do ovakva laksava priznanja. Skoplje napustamo uzdignuta čela i jedva čekam da stignem u Medveđu i sa mojim  drugovima da podelimo zajednički  još  jedan  veliki moj uspeh.

Veliki pozdrav uz Skoplja za sve moje Medveđane reko je Mladenović na kraju                                      V. STEVANOVIĆ

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net