JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ZLATO IZ SKOPLJA ZA GRAĐANE MEDVEĐE

Medveđa: Posle Bugarske, odnosno Sofije, i u glavnom gradu Makedonije Skoplju takmičar karate kluba „Jablanica“ iz Medveđe Nikola Mladenović osvojio je još jednu zlatnu medalju, ujedno proglašen za najboljeg karate majstora na turniru. Takmičio se u svojoj kategoriji preko 75 kg u borbama i ubedljivo sve protivnike savladao, tako da je žiri hteo il ne hteo morao da Nilolu proglasi za najboljeg takmičara današnjeg turnira u Skoplju, na kome je bilo veliki broj takmičara iz Makedonije i inostranstva.

U telefonskom razgovoru odmah po prijemu zlatne medalje i pehara za naboljeg takmičara Nikola se javio sav uzbuđen i ozaren sreće i njegove reči prvereči bile su  sledeće sardžine: Čestitam svim građanima opštine Medveđa i predsedniku optine Draganu Kuliću jučerašnji dan opštine Medveđa i ovo medalju posvećujem svim građanima moje drage opštine u kojoj živim, treniram sa trenerom Milivojem Zlatkovićem i tu egzistiram kao njihov žitelj. Konurencija je bila žestoka , ali sam bio spreman kao nikad dosad i sve protivnike sam jednoglasno pobedio.

Posebno mi je drago, što sam predhodno tri puta usčetvovao I ostajao bez medalje, zato je ova I više od zlatnog sjaja.Još jednom velika zahvalnost lokanoj samoupravi na čelu sa predsednikom Draganom Kulićem i Sportskom savezu na čelu sa predsednikom Banetom Manasijevićem što razumeju moj trud i rad, a ja im to uzvraćam zlatnim medaljama sa raznim takmičenjima . Takođe i treneru Milivoju Zlatkoviću veliko hvala  koji ravnopravno samnom ulaže trud da dođem do ovakva laksava priznanja. Skoplje napustamo uzdignuta čela i jedva čekam da stignem u Medveđu i sa mojim  drugovima da podelimo zajednički  još  jedan  veliki moj uspeh.

Veliki pozdrav uz Skoplja za sve moje Medveđane reko je Mladenović na kraju                                      V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print