JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Radan spreman za komšije

Lebane: Dva uzastopna poraza, od kojih svakako  više boli onaj nezasluženi u Prokuplju uz loše suđenje na toj utakmci sudije Stojanovića iz Knjaževca , koji  je pokzao da nije dorastao za ovaj rang takmičenja. Čak su na njegovoj starni stali čelnici Sudiske organizacije FS RIS-a  bacajući glavnu krivicu na izveštača sa te utakmice , koji je realno opisao šta se sve događalo na toj utakmici. Drugi za redom poraz usledio je sasvim zalsuženo od lidera na tabeli Jagodinu, koja je tek u finišu utakmice slomila otpor domaćina.

Ipak sve misli su okrenute subotnjem gostovanju  u Leskovac . gde Radana očekuje jedna izuzteno teška utakmica. Domaćinu gori pod noge, gosti iz Lebana žele da prekinu  dva uzastopna poraza.  Ko će biti bolji ostaje da se vidi, ali treba očekivati pre svega kvalitetnu fudbalsku predstavu , pa ko bude bolji nek pobedi.

Upravo tako misli jedan od naboljih u redovima „zelenih“ iz Lebana Aleksandar Mitrović koji kaže: Pomalo smo uzdrmani sa dva uzastopna poraza. Međutim očekujem da u košiskom derbu prekinemo taj niz poraza. Nadam se da ćemo ispuniti očekivanja strućnog štaba i uprave kluba i pružiti svoj maskimum na utakmici u Leskovcu.

Domaćin je tim za respekt, jer u svojim redovima ima nekoliko izavrednih pojedinca, koje mi dorbo poznajemo. Kod njih je samo evidentna trenutna kriza i bojim se da se ne razigraju upravo protiv nas. Uz dobro suđenje , koje nas nažalost u poslednje vreme  na prati naročito na gostovanjima, očekujem jednu dobru fudbalsku predstavu uz fer i korektnu igru oba tima. Nek pobedi ko pokaže više na terenu. Takođe  smatram da smo trenutno kvaitetniji sastav i da smo  bliži pobedi ukoliko sve bude kako treba. Takođe se svi moji kupski drugovi nadamo da ćemo imati maksimalnu podršku naših navijača  koji najavljuju  dolazak  na komšiski derbi .

Tako misle i ljudi koji vode ovaj klub, što govre reči sportskog diretkora Dragana Momirovića  koji je i sam nekada branio boje Leskovačkog Srpskoligaša inače ponikao i svom matičnom Radanu. Sa dozom optimizma je bio kratak rečima: Trenutni položaj na tabeli GFK Dubočice nije merilo vrednosti ovog tima. Očekujem jednu dobru kavitetnu utakmcu. Od naših igrača ćemo tražiti makismalnu odgovornost u igri. Nek protekne sve u naboljem redu. Klub čije sam boje neda brani ima dobre navijače, biće i naših  pa ćemo se podtuditi da ova fudbalska predstava protekne u najboljem redu. Smatram da smo kvalitetniji tim od domaćina i sportski je očekivati pobedu našeg tima.