ЖЕЛЕЗНИЧАР – РАДНИЧКИ (Ниш) 3:4 (пенали) (1:1), (0:1)

Брестовац. Гледалаца: 600. Судија: Срђан Јовановић (Лесковац). Стрелци: Б. Ђокић у 90. минуту за Железничар, Митровић у 25. минуту за Раднички Ниш.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: М. Јањић, А. Здравковић, М. Здравковић. Н. Цветковић, Ранђеловић, Момировић, Љубеновић, Стојковић, Пешић, П. Ђокић, Б. Ђокић. Играли су још: П. Здравковић, Р. Цветановић, Г. Ђокић, Б. Јањић, Милојковић, Д. Динић, Ј. Цветковић, Стојановић.

РАДНИЧКИ НИШ: Г. Стојиљковић, З. Милошевић, М. Стојиљковић, Таги, Гроздановић, Трајковић, Живковић, Миленковић, Ристић, Митровић, Грујић, Ђорђевић. Играли су још: Ђокић, Станковоић, Војиновић, Јанковић.

 

Почетни ударац на ревијалној утакмици, поводом стогодишњице Железничара, извео је деведесетогодишњи Јовица Ђорђевић, син покојног Љубе Ђорђевића, који је један од оснивача клуба у Брестовцу.

Посебно су поздрављени бивши интернационалци Зоран Милошевић, Горан Стојиљковић и Мирослав Војиновић, који су поникли у Брестовцу и њима су уречене захвалнице.

Гости су повели голом Митровића у 25. минуту, а у последњем минуту је изједначио Б. Ђокић. У пенал серији гости су били спретнији и забележили су победу.

 

Д. Митровић.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net