JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŽELEZNIČAR – RADNIČKI (Niš) 3:4 (penali) (1:1), (0:1)

Brestovac. Gledalaca: 600. Sudija: Srđan Jovanović (Leskovac). Strelci: B. Đokić u 90. minutu za Železničar, Mitrović u 25. minutu za Radnički Niš.

ŽELEZNIČAR: M. Janjić, A. Zdravković, M. Zdravković. N. Cvetković, Ranđelović, Momirović, Ljubenović, Stojković, Pešić, P. Đokić, B. Đokić. Igrali su još: P. Zdravković, R. Cvetanović, G. Đokić, B. Janjić, Milojković, D. Dinić, J. Cvetković, Stojanović.

RADNIČKI NIŠ: G. Stojiljković, Z. Milošević, M. Stojiljković, Tagi, Grozdanović, Trajković, Živković, Milenković, Ristić, Mitrović, Grujić, Đorđević. Igrali su još: Đokić, Stankovoić, Vojinović, Janković.

 

Početni udarac na revijalnoj utakmici, povodom stogodišnjice Železničara, izveo je devedesetogodišnji Jovica Đorđević, sin pokojnog Ljube Đorđevića, koji je jedan od osnivača kluba u Brestovcu.

Posebno su pozdravljeni bivši internacionalci Zoran Milošević, Goran Stojiljković i Miroslav Vojinović, koji su ponikli u Brestovcu i njima su urečene zahvalnice.

Gosti su poveli golom Mitrovića u 25. minutu, a u poslednjem minutu je izjednačio B. Đokić. U penal seriji gosti su bili spretniji i zabeležili su pobedu.

 

D. Mitrović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili