JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE” DOBILE SPORTSKOG DIREKTORA

Vučje:Da ŽFK Vučice idu uzlaznom linijom u fudbalu govori i naj noviji slučaj u kome su dobile u klubu i Sportskog direktora, tako da će poso predsednika kluba Vladimira Ranđelovića biti mnogo manji i time uspešniji u svom radu. Reč je o Alkeksandru Ranđeloviću rođenom 1987 godine . Poniko je u FK Vučje potom branio boje FK Partizan-Beograd,FK Vojvodina-Novi Sad, FK Sartid-Smederevo, FK Inon- Smederevo, FK Oroshaza(Mađarska), FK Beksehcaba, Lombard Papa(Prva liga Mađarske), FK San Pegazus-Hon Hong, FK Yuen Long -Hon Hong, FK Ostaban-Austrija(Prva liga), GFK Dubočica.

O dolasku na mesto Sportskog direktora predsednik kluba Vladimir Ranđelović kaže: Izuzetno nam je drago da tako zvučno fudbalkso ime , slobodno se može reći i naj zvučnije na ovim prostorima dolazi u naš klub ŽFK Vučice.

To je još jedan dokaz da smo u dosadašpnjem postojanju kluba dobro radili i zainteresovali takvo fudbalkso ime da dođe u naš klub i svojim znanjem i umećem doprinese još boljem radu naših talentovanih fudbalerka, a ujedno će biti i mentor našim trenerima, koji mogu mnogo da nauče iz bogatog iskustva popularnog Acka. Iskrena dobrodošlica i nadamo se da ćemo opravdati njegov dolazak u klubu još uspešnijim radom i rezultatima našeg kluba.

O dolasku u ŽFK Vučice i sa, Aleksandar Ranđelović sa zadovoljstvom kaže: Posle dužeg razmišljanja , nagovaranja od strane ljudi iz ŽFK Vučice i kada sam se uverio da se dobro radi u klubu i da je reč o zdravoj fudbalskoj sredini , a što je naj bitnije ima dosta talentovanih devojčica, odlučio sam da prihvatim mesto Sportskog direktora i usto pomognem trenerima , klubu i samim devojčicama da se bolje i brže razvijaju u prave fudbalerke.

Moje je zadovstvo što sam došao u jedan zdrav fudbalski kolektiv i verujem da ćemo svi zajedno uspeti u nameri da ŽFK Vučice postavimo na fudbalskou mapu Srbije kao jedan ženski kolektiv iz tako male ali talentovane i radne sredine završio je novi Sportski direktor ŽFK Vučice iz Vučja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print