BORANI SVE REŠILI U PRVOM DELU

ZONA ISTOK

OFK BOR 1919- LUŽNICA 3:1 ( 3:0)

Bor. Gledalaca 200. Sudija: Filip Tošić(Zaječar) 7. Strelci: Karabašević u 5,37, Milićević u 24 za OFK Bor, Gligojević u 77 za Lužnicu. Žuti kartoni: Derviši, Jovkić 8 Bor), Popović 8 Lužnica).

OFK BOR 1919: Trajilović 7,5, Cokić 8, Derviši 7 ( Đorđević 7 ), Aleksić 7,5, Marković 7,5, (Dimitrijević -), M. Stanković 7, Jovkić 8, Milićević 8, Karabašević 8,5, Adamović 7,5.

LUŽNICA:

Mihjalović 6,5, Cvetković 6,5, Ilić 6, N. Stanković 6, Ivečić 6, Andrejević 6,5, Spasić 6, Popović 5,5, Simonović 6, Jovanović 6,Gligojević 7.

Igrač utakmice: Karabašević

Sve je rešeno u prvom delu susreta kada su domaći postigli tri pogotka i osigurali za drugi deo igre sigurnu pobedu. Gosti iz Lužnice u Bor su doputovali sa 11 igrača, tako da je za domaćina to bio još lakši posao do pobede.

Seriju pogodaka otvorio je najbolji pojedinac na utakmici veću 5 minutu Karabašević kada je ušao iz drugog plana i lažnjakom se oslobodio golmana Mihajlovića i poslao loptu u nebranjenu mrežu.  Prednost domaćina udvostručio je Milićević u 24 minutu igre posle canetar šuta na drugoj stativi na pravo mesto se našao Milićević i preciznim udarcem nogom primorao Mihajlovića da po drugi put vadi loptu iz mrežu.

Treći pogodak za domaće ponovo je delo Karabaševića posle duplog pasa sa Milićevićem preciznim udarcem iz blizine postigao treći pogodak za svoj tim a drugi na utakmici.

U drugom delu utakmice Borani su stali igrali onoliko koliko im treba da sačuvaju stečenu visoku prednost iz prvog dela igre , jedino su dozvolili gostima da u 77 minutu postignu počasni pogodak a strelac je Gligojević

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net