PODELA NA RAVNE ČASTI

SRPSKA LIGA-ISTOK

RADNIČKI – TIMOČANIN 1:1 ( 1:0)

Svilajnac: Gledalaca 200. Sudija: Jovan Đorđević ( Vranje 8. Strelci: Zlatković u 44 za Radnički, Dragićević za Timočanin. Žuti kartoni: Šćepanović, Tasić ( radnički) , Vidanović, Živić , Jovanović ( Timočanin.

RADNIČKI: Vasić 6, Šapić 6,5, Živanović 6, Pavlović 6 ( N. Jovanović 7), Đorđević 6 ( Mićunović 6), Stojanović 6, Sinđelić 6, Šćepanović 6,5, Tasić 6,5, Blagojević 6 ( Maksimović 6), Suljić 6

TIMOČANIN: Nastić 7, Stojanović Zdravković 7, Stanković 6 ( Dragićević 7), I. Stojanović 6, Vidanović 6, Stojadinović 6,5, M. Stojanović -), Živić 6 ( Petković -), Babić 7, Milošević 6,5, Jovanović 6 (Kocić-)

Igrač utakmice Dragićević

Podela na ravne časti, gde slađa polovina odlazi u Knjaževac , jer su gosti se pokazali od prvog minuta kao dobro pripremljen ekipa i došla je sa ciljem da ostane ne poražena, što im je pošlo za rukom. Prvi deo utakmice pripao je domaćinu koji je golom Zlatkovića tek u 44 minutu igre taj period rešili domaćini u svoju korist. Međutim gosti se nisu predavali i uspeli su dav stignu do izjednačenja pogotkom rezerviste Dragičevića

, koji je skoro na svakoj utakmici za svoj tim strelac. Domaćinu ostaje žal za propuštenom pobedom, dok su gosti ostavrili svoj cilj osvajanje jednog boda. Bilo je još po  nekoliko prilika i pred jednim i pred drugim golom ali su strelci bili nesnalažljivi ili su golmani bili na visini svog zadatka.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net