JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

ZONA JUG

NEBESKI ANĐELI- PLANTAŽA 1:1 ( 1:0)

Bujanovac(Baza jug): Gledalaca 100. Sudija: Milašin Stević ( Prokuplje)7. Strelci: Milan Ristić u 38 za Nebeske Anđele, Nikola Stanković u 86 za Plantažu. Žuti kartoni: M. Ristić, N. Jovanović, Petrović , N. Stojanović ( Nebeski Anđeli). Z. Nikolić, A. Ilić, Cvetanov(Plantaža)

NEBESKI ANĐELI: Mitić 6, Miloš Ristić6,5, (Stojković-)Mladenović 6,5, Cvetković7, Trajković6, Ignjhatović6, Milan Ristić7,(Jovčić-),  N. Jovanović7, Petrović6,5, Stojanović6,5, Radivojević6,5.

PLANTAŽA: Cakić7, Ivanović6,5, Dimitrijević6,5, Nikolić6, Ilić6, Stojanović6,5, Stanković7,5, Prokopović 6,5, (Janković-), Cekić6, 6(Dimitrijević 6,5) Krtsić6,5, Cvetanov 6,5

Igrač utakmice: Nikola Stanković

Na Bazi jug podela na ravne časti u kojoj su domaći ispustili pobedu u samom finišu utakmice, dozvolivši gostima iz Donjeg Stopanja da kući odu ne poraženi. Već na samom startu se igraču domaćih Radivojeviću ukazala prava prilika za postizanje gola ali je njegov udarac završio trljavo pored gola. Potom Petrović i radivojević izbijajo dvojac pred golmana Cakića, alise nisu najbolje snašli i druga šansa za postizanje pogotka je otišla u nepovrat.

Još jedna prilika ovog puta Petrovića u 30 minutu ali se ni on nij enajbolje snašao da zatrese mrežu golmana Cakića. Promena rezultata usledila je u 38 minutu igre . Posle lepe akcije po levoj strani i centaršuta Radivojevića mladi Ristić se najbolje snašao pred gol gostiju i zatresao mrežu za voćstvo domaćina, što je i bio rezultat prvog poluvremena. U drugom delu igre domaći su se povukli i igrali na kontra napade . tako da su se Radivojević i brzonogi Petrović nekoliko puta našli u prilici za psotizanje gola ali su bili neprecizni. I kkao to biva u fudbalu stiže kazna koj aje ovog puta domaćina koštala pobede. Igrao se 86 minut kada je Nikola Stankovićiskoristio katastrofalnu grešku nekog od igrača domaćih i poravnao rezultat na 1:1 i svom timu iz Donjeg Stopanja doneo zlata vredan bod na gostovanju .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print