JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

VUČICAMA“ IZMAKO PEHAR GRADA LESKOVCA

Vučje: Fudbalerke ŽFK Vučice iz Vučja bile su učenice turnira u Leskovcu povodom dana Leskovca. Bio je to prvi ženski turnir povodom dana grada Leskovca. Učesnici su bili ŽFK Lavice, ŽFK Vučice, ŽFK Dinamo iz Vranja i ŽFK Preševo. Igrao se mali fudbal u hali sportova 4+1 a pravo učešća imale su devojčice rođene 2008 mi mlađe. Na otvranju turnira prisutan je bio i gragonačelnik Goran Cvetannović, a turnir je poveren da otvori Aca Pejčić većnik u gradu Leskovcu.

Nažalost ekipa iz Preševa nije  poštovala granice starosti devojičica , ali ipak zbog sportskog druženja ekipe i organizatori su prihatili da učetvuju na turniru, što je stavilo ostale ekipe u neravnopravan položaj.

U polufinale snage su odmerile LAVICE- _PREŠEVO 0:2 i VUČICE  -DINAMO 3:1, pa su se tako u finale našle ekipe pReševa i Vučice iz Vučja. U duelu za treće mesto LAVICE-DINAMO 3:2.

Dok je finalna utakmica VUČICE-PREŠEVO 1:2 tesan poraz Vučjanke u duelu sa daleko starijim i iskusnijim protivnicima, tako da su Vučice moralni pobednici turnira.

O tome predsednik kluba Vladimir Ranđelović kaže: Mi smo ponosni na naše devojčice ,jer smo pobrali sve simpatije publike, i svih prisutnih u hali sportova u Leskovcu. Ovim smo još jednom pokazali da je pred našom ekipom lepa fudbalska budućnost. Ovoj je još jedno lepo druženje i novo isksutvo za sve devojčice našeg kluba završio je „alfa i omega“ ovog kluba predsednik Arađelović.

Najbolji golman turnira je iz ekipe ŽFK Vučice Maja Pešić, koja se istakla bravuroznim odbranama na ovom turniru u Leskovcu i još jednom javnosti potvrdila svoj raskošni talenat, i da izrasta u vrsnog golmana

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print