JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VREDNA POBEDA DUBOČICE

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

OFK TOPLIČANIN – GFK DUBOČICA- 0:3 ( 0:1)

Prokuplje: Stadion kraj Toplice. Gledalaca 300. Sudija: Mitar Klikovac (Niš) 7. Strelci: Stojev u 32, Vasić u 59 , 74 minutu. Žuti kartoni: J. Jovanović, D. Stojković ( OFK Topličanin), Crveni karton: L. Burgić u 84 min( OFK Topličanin).

 

OFK TOPLIČANIN:Novaković 6, Lazarević 6, A. Stamenković6, Kostadinović 5, (V. Stanković 6,5), I. Kaličanin6, (D. Pantić 6), Božović6, L. Burgić 6,5, D. Stojković 6, M. Kitić6,5 D. Marković 6 (Usković-),

 

GFK DUBOČICA: Cakić7,5, P. Đorđević 7, D. Savić 7,5, Stojev 7, (Ljubenović 7), Tolić 7, Petrović 7,5, Paunović 7,5, Momčilović 7, (Jovančić 7), Vasić 8,5 Radosavljević 7(M. Mladenović-),

 

Igrač utakmice: Đorđe Vasić

Bodovi su preko bili potrebni i jednom i drugom timu. Domaćinu za beg sa začelja tabele, gostima iz Leskovca za lidersku poziciju na tabeli, tako da je utakmica bila od ob ostranog značaja i z ajedan i za drugi tim.

Ništa se ozbiljnije nije dešavalo do 32 minuta kada je Stojev iskoristio ukazanu priliku i matirao iskusnog Novakovića na golu domaćina, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu viđena su još dva pogotka a centralna figura bio je Vasić koji je asistirao kod prvi i postigao ostala dva pogotka. Prednost je udvostučena u 59 minutu prvim golom Vasića da bi konačnih 0:3 usledili u 74 minutu drugim golom Vasića štose do kraja utakmice ispostavilo da je to bio konačan rezultat i vredna pobeda jednog od kandidata za titulu prvaka, što su prikazanom igrom ovog puta opravdali nadanja.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print