JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Vojna baza „Meka“ za seminare

Baza – Jug:  U organizaciji FS Pčinjskog okruga na Vojnoj  Bazi – Jug u Bujanovcu, odrađen je seminar službenih lica Pčinjskog okruga. Od 50 sudija, koji se nalaze na listi, Seminaru je prisustvovalo njih 35. Od delegata sa liste od 18, seminaru se odzavalo njih 16.

Nažalost predsednik Tehničke Komsije Instruktor suđenja Slađan Mišić se nije odzvao pozivu, kako rekoše ostali članovi te komisije nije se pojavio iz nepoznatih razloga. Uz njega nisu bili ni članovi Komisije zaduženi za sudijske norme inače aktivni fudbalski sudije Jovan Aleksić, Nikola Ničić, Mihajlo Vučković i Ilija Radisavljević.

Pre seminara dr. Jovica Kocić doktor specijalista sportske medicine u penziji, obavio je lekarske preglede i kostantovao da su sve sudije zdrave za obavljanje svoje dužnosti u Pčinjskoj okružnoj ligi. Seminaru su se po prvi put odzvali i sudije polaznici, njih čak 45 i to iz OFS Vranja 18, OFS Surulice 15, i OFS Bujanovca 12 i svi su takođe pokazali zavidno znanje i dobru fizičku pripremljenost, kao što su to pokazale i njihove starije kolege ove lige.

Seminar su svojim prisustvom upriličili Internacionali sudija iz Niša Danilo Grujić, Aleksandar Veljović bivši Savezni sudija sad Instuktor suđenja i od skora predsednik SSOS FS Niša umesto Bojana Stojanovića. Pristni su bili i potpredsednik Pčinjskog okruga Petar Stoiljković.

Pukovnik Stanislav Stopa je takođe pozdravio goste i učenike seminara i obećao da će Vojna baza – Jug biti uvek na usluzi svim fudbalskim zbivanjima u Pčinjskom okrugu. On se takođe susreo sa Danilom  Grujićem i poželeo mu da nastavi sa deljenjem pravde na Internacionalnoj sceni.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print