JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Vaskršnje čestitke predsedika opštine Medveđa

Medveđa: Povodom nastupajućih Uskršnjih praznika  predsednik opštine Medveđa dr. Nebojša Asić  uputio je  iskrene čestitke  svim vernicima  koji proslavljaju  Vaskrsu nedelju 19 aprila 2020 godine i  na taj način poslao jasnu poruku ne samo građanima Meveđe, kao prvi čovek  te opštine, već svim vernicima , pravoslavne veroispoveseti,  kako u zemlji, tako i dijaspori iskkrene čestitke  rečima sledeće sardžine:

Kako ove godine praznik Vaskrs  slavimo drugačije  nego što smo navikli , želim da Vam svima  ovaj veliki praznik  bude podsticaj da istrajemo  u poteškoćama koje su pred nama. Zato je potrebno baš sada, više nego ikada  da se okrenemo porodici i priajteljima, da Vaskrs dočekamo u radosti  i duhovnom zajedništvu, s verom daćemo pobediti sve prepreke koje su nas zadesile.

Hristov put je jedini do pobede kojim trebamo da koračamo  ka solidarnosti, zajedništvu, i brigom jedni o drugima.U današnjem vremenu kada se ceo svet suočio sa pandemijom  virusa, moramo se prisetiti  da je Vaskrs praznik pobede života, ali i nada  za život dostojan čoveka.

Neka nam Vaskrs poručio je na kraju dr. Arsić kao dan istinske radosti svima podari mir i blagostanje ……… HRISTOS VASKRSE !!!

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print