Uzbudljiv finiš u Medveđi

Medveđa: Sudija .Jovan Aleksić(Vranje) 5. Stelci.: Palević u 90, Perović u 90+ 5.

Žuti kartoni: Šalević, Rajčević, Kostić (Jablanica), Stevanović, Miljković, Marjanović ( Svetlost).

JABLANICA: Jevtić 6, Mitić 6,5, Ibraimović 6, Jaknović 6, Jović 6,5, Rajčević 7, Ivanović 7, Zaimi – ( Filipović6), Savić 6,5, Palević 7,Marković 6 ( Kostić-),

SVETLOST: A. Ilić 6,5, Milić 6,5, Stevanović 6, Perović 7, Tonić 7, Nikolić 6, Stanojević 6, Krtsić 6,5, Rajimović 6,5, Mlaetić  6, marjanović 6,5.

Igrač utakmice Tonić

Pogodaka nije bilo sve do poslednjih nekoliko minuta igre. Kada se činilo da neče btii pogodaka potrudili su se najpre domaći igrači. Palević je bio strelac posle odličnog centar šuta Markovića, glavom je poslao lotu u sam gornji desni ugao nemoćnog golmana gostiju.

U nadoknadi vremena  gosti stižu do izjednačenja a strelac je Perović iz slobodnog udarca sa velike udaljenosti je šutirao, lopta je prevarila golman Jevtića i završila u mrežu, što je bio i konačan rezultat. Podela na ravne časti i slđa polovina pripala je gostima iz Badnjevca.

V. STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net