JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRSTENIČANI KUĆI PEVAJUĆI

ZONA ZAPAD

 

MLADI BORAC – TRSTENIK PPT 1:2 (0:0)

 

Sedlare: Gledalaca 200. Sudija: Stefan Stanojević (Jagodina) 7. Strelci: Nikodijević u 90 (KU) za Mladi Borac, Vasić u 50, Miljković u 70 za Trstenik PPT. Žuti kartoni: Nikodijević ( Mladi Borac), Aksentijević Ružić ( Trstenik PPT), Crveni karton: Jeremić ( Mladi Borac).

 

MLADI BORAC: I. Milić 6, M. Jovanović 6, (Marinković-), Stašić 6,(J. Jovanović -), Todorović6,5, Saša Nikodijević7, Slađan Nikodijević 6, V. Milić6, (B. Jeremić-), Tošić6,5, Nešić 6,5, Radojević 6, Đokić 6,5.

 

TRSTENIK PPT: Tatić 7, Aksentijević 7, Batočanin 7,Savić7, Miljković7,5, Vasić 7, (N. Đorđević -), Ružić 7, Đorđević7, Krstić 7, Grujić 7, Đonić6,5 (Smiljković 7).

 

Igrač utakmice: Nikola Miljković

 

Sve što je viđeno viđeno je u drugom delu igre kada su postignuta sva tri pogotka. U prvom delu nij ebilo golova igralo se uglavnom n asredini terena sa čuvanje sopstvenog gola da se ne primi pogodak.

Ipak u drugom delu Vasić je prvi nčeo mrežu domaćina u 50 minutu igre, da bi tu prednost u 70 minutu udvostručio Miljković. U samom finišu pre samog sudiskog zvižduka sudija Stanojević je dosudio kazneni udarac za domaćina kojeg je u pogodak pretvorio Nikodijević i postavio konačan rezultat na utakmici 1:2 za goste iz Trstenika koji su pokazali pre svega bolju fizičku pripremljenost im želju za pobedom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print