JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

TIMOK DOMAĆIN KLUBOVA “ZONA ISTOK”

Zaječar: U sali Skupštine opštine Zaječar održana je Konferencija klubova Zone istok na kojoj je domaćin bio jesenji prvak Timok 1919 iz Zaječara. Za svaku je pohvalu što se pozivu odazvalo svih 16 klubova i da je Konferencija protekla u izvanrednom tonu, bez ikakvih rasprava i prigovora. Prikazana je analiza jesenjeg dela prvenstva, podeljen raspored prolećnog dela prvenstva i dat rok dokada su

klubovi dužni da upate kotizacije na ime takmičenja u iznosu od 55.000 dinara u dve rate. Konjferenciju su upriličili predsednik Zoran Ignjatović iz Niša i Vladan Gašić iz Kruševca, koji su na kraju Konferencije svim klubovima podelili po deset fudbalskih lopti za prolećni deo takmičenja da bi bili sigurni da svi klubovi su opremljeni loptama.

Istaknuto je da zvanično prvenstvo počinje ovog vikenda 2/3 mart i uz upozorenje predstavnika FS RIS da će proleće biti jako interesantno i uzbudljivo jer sledi reorganizacija klubova u ovomrangu saa 16 sadašnjih od narednog prvenstva će brojati 12 klubova. Zato će klubovi morati da u prvenstvo uđu maksimalno motivisano ako žele da zadrže status zonaša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print