JugSport.net

sportski portal južne Srbije

OSVRT VLASNIKA PORTALA

Poštovani čitaoci najčitanijeg Sportskog portala na jugu Srbije. Koristimo priliku da Vam se pri kraju ove 2018 godine obratimo. Ujedno da vam se zahvalimo na čitanosti, gde ste bili u mogućnosti da pročitate onoliko koliko smo bili u mogućnosti da Vam prestavimo na ovom portalu. Počeli smo sa radom krajem februara, mada je ta ideja u meni zaživela na kraju 2017 godine. Pošto sam shvatio da mogu da budem svoj na svome. Isksustvo stečeno najpre u lokanom bivšem RTV Caričin grad, gde sam još davne 1995 načini prve reporterske korake. Potom je usledila saradnja sa RTV „Belami“ i Radion Niš. Prvi pisani mediji bio je „Niške narodne novine“ a u sklopu njih časopis „ Ribolovac“, potom Sportski Žurnal u izdanju Politike za koji još uvek pišem, kad je reč o pisanom medijima. Verujem da mi je poslužilo da na ovom portalu dostignemo čitanost u ovoj godini oko 60.000 pregedanih priloga, što retko koji portal u prvoj godini svog postojanja može da se pohvali ovom cifrom.

Zato verujte u nas jer mi verujemo u Vas kao čitalace. Ove godine smo nas troje ja i moja dva saradnika suvlasnik Stojan Stevanović i čoveka bez koga nebih mogli da uradimo sve ono što smo uradili u ovoj godini pošto je reč o velikom poznavaocu kompjuterske tehnike a to je gospodin Martin Stanković, i njemu dugujem veliku zahvalnost.

Naš godišnji budzet iznosio je verovali ili ne 100.000 dinara i to od lokalne samouparve u Lebanu, da nije bilo njih bio sam prinuđen da portal ugasim, jer obaveze prema državi nisu velike ali se i to moralo izdvojiti iz našeg siromašnog ličnog budzeta. Godinu ipak privodimo kraju bez dinara obaveze prema nikom. A nevernim tomima bih poručio „verujte u nas“, jer smo mi Mediska kuća, kome nismo za svoje usluge dinar naplatili bilo od kluba ili pojedinca, za razliku od drugih koji to čine. Time se ja lično ponosim, kao i moja dva uža saradnika, koji su takođe časni i pošteni građani. Jer stara poslovica kaže „ Čist obraz duga ljubav“.

Bilo je priliga iz Meveđe, Lebana, Leskovca, Bojnika, Prokuplja, Kuršumije, Kruševca, Niša, Aleksinca, Zaječara, Pirota, Vranja, Trgovišta, bez nijednog drugog sadnika osim nas troje. Na portal nismo po mom ličnom ophođenju dozvolio kometare, jer nisam želeo da od portala pravim „ mediski cirkus“. Svaka čast poštenih i dobronamernih kometara, ali je više onih koji to zloupotrebljavaju, da bi na neki način zadovoljili pre svega sami sebe.

Nadamo se da u 2019 godini lokalne samouprave u ovih navdenih gradova i još nekoliko imati razumevanje za našu sadanju i samopregoran rad, jer svakog dana je na portalu bilo makar po jedan prilog, ponekad i nekoliko. Trudićemo se da pre svega u 2019 godini povećamo mrežu sadanika, kako bi bilo još više objavljenih novih priloga. Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo svima koji su bili uz nas, čitali naše priloge i time nam davali vetar u leđa , da budemo još angažovaniji, i verujemo da smo za prvu godinu rada opravdali poverenje čitalaca.

Takođe u ime portala „jugsport. Info“ koritimo priliku da svim čitaocima koji nas prate čestitamo predstojeće Novogodišnje praznike, Božić i da im u 2019 godini poželimo mnogo zdravlje, para,sreće i ljubavi. Da budete i dalje uz nas i da verujete da smo ovde više zbog vas nego zbog nekog profita, jer ovo radimo što volimo. Zar to nismo pokazali i u ovoj prvoj godini našeg postojanja.

Na kraju godine usledilo je I prznanje Leskovačkog saveza sportova nagrada za ono što smo objavili za sportske klubove I kolektive u ovom gradu.

U potpisu

Vukašin Stevanović

Stojan Stevanović

Martin Stanković

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print