ТИМОЧАНИН – РТАЊ 2 : 1 (2 : 0)

Стадион: Градски, Гледаоца: 50, Судија: Милосављевић Александар (Књажевац) Стрелци: И. Јовановић у 27 и Л. Петровић у 29 мин. за Тимочанин, а М. Петровић у 73 мин. за Ртањ.

 

ТИМОЧАНИН: Накић, Ср. Ранђеловић, Маљковић, Здравковић, С. Стојановић, Ст. Ранђеловић, Вучковић, Д. Петровић, Л. Петровић, Божић, И. Јовановић. Играли су: Б. Јовановић, Маринковић, Дисић, Милојковић, Мишић, Илић, Живић, Коцић, М. Стојановић, Стојадиновић.

РТАЊ: Крцић, Орсовановић, Бузеј, Адамовић, Гроздић, Д. Божиновић, Траиловић, Јовкић, Цакић, Дујкић, Морина. Играли су: Вучковић, М. Петровић, П. Петровић, Матић, Живковић, Некшановић, И. Божиновић.

 

Прва провера за оба тима. Тренери Вељковић и Терзић су шансу дали свим играчима и могу бити задовољни приказаним.

Домаћи су били ефикаснији и конкретнији у првом полувремену. Повели су погодком Ивице Јовановића на центаршут Луке Петровића.

Два минута касније исти актери у акцији али овог пута Ивица Јовановић је упослио Луку Петровића а овај је прецизно погодио супротни угао Крцића.

У другом делу домаћи нападачи су се испромашивали. Изгледне прилике пропустили су Живић, Милош Стојановић и Коцић.

На другој страни борбени гости су покушавали да постигну погодак што им је и успело. Марко Петровић је у 73 минуту искористио неопрезност одбране Тимочанина и погодио поставивши коначан резултат

 

Аца Стојановић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net