JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MEDVEĐANI U FINIŠU DO POBEDE

Lebane: Hala sportova u Lebanu, Gledalaca 1.000. Sudiski par: Vladimir Đorđević- Danko Marković ( Oba iz Leskovca).

 

KK RADAN: Veličković 7, Mišić 11, Živadinović2, Jovanović 7, Zdravković, Ilić, Grubač, Stoiljković 17, Jović, Filipović 11.

 

KK JABLANICA: Luković 7, Mircić, Milošević, Gavrilović 15, Simonović, Zdravković 10, Petrović, Nikolić 14, Bubalo 2, Đorđević 16, Petrović, Simić,

Igrač utakmice: Đorđević

Pravi komšiski derbi , pun dinamike, borbenosti sa dosta promašaja naročito pred košem gostiju, koji su imali sportsku sreću i stigli do pobede, sa nekoliko trojki u finišu utakmice. Već na samom početku sureta povreda Miloša Zdravkovića poremetila je igru i koncepciju domaćina, pa su morali da se prilagođavaju na drugi sistem igre. Što se tiče atmosfere tribine hale sportova bile su ispunjene do poslednjeg mesta , među njima i navijača iz Medveđe.Anbijent koji odavno nije viđen u hali u Lebanu

U prvom delu igre gosti iz Medveđe su rešili u svoju korist sa samo košem prednosti(29:31)ali je rezultat mogao biti i u korist domaćina koji nisu imali sportske sreće i samoj završnici pod košem gostiju.

U drugom poluvremenu dosta se lomio rezultat ali su gosti iz Medveđe bili bar za koš prednosti, domaći su samo jednom stigli do izjednačenja. I upravo kada su domaći košarkaši trebali da preokrenu rezultat u svoju korist nedostajala im je prava završnica.

U finišu sureta gosti sa nekoliko trojki Nikolića i Zdravkovića stvorili su tu prednost od 5 do 9 poena razlike i na kraju rezultatom 55:64 slavili vrednu pobedu i igri sa mladom ekipom domaćina pred kojom je tek blistava košarkaška karijera, ali su se čitavog tok sureta nosili ravnopravno sa iskusnim jednim Bubalom, Nikolićem i najboljim plejom u ligi Lukoviću kome su dozvolili da postigne samo 7 poena. Poraz koji treba što pre zaboraviti i okrenuti se nastavku prvenstva i poboljšati efikasnost.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print