JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – RADNIČKI 2 : 1 ( 2: 1 ) (PREKID U 59 MINUTU)

Stadion: Gradski, Gledaoca: 300, Sudija:Đorđević Nenad (Bor) 7,Strelci: Jovanović u 16 i Mladenović u 42 min. za Timočanin, a Kocić u 9 min. za Radnički, Žuti kartoni: Pavlović, Nedeljković, Marković (Radnički), Crveni kartoni: Jovanović u 58 min. (Timočanin), Sujić u 58 min. (Radnički)

 

TIMOČANIN: Babalj, Zdravković, Maljković, S. Stojanović, Đorđević, Tomić, Živić, Videnović, L. Petrović, Mladenović, Jovanović,

RADNIČKI: Marković, Milošević, Nedeljković, Sujić, Pavlović (od 46 Brunčević), Petrović, Kocić, Šapić, Mulamuratović, Mihajlović (od 46 Blagojević), Kostić.

 

IGRAČ UTAKMICE:

Utakmica starih sportskih rivala prekinuta je u 59 minutu pri vođstvu domaće ekipe a nakon isključenja Jovanovića i Sujića. Minut pre toga najpre je Sujić udario laktom Jovanovića u predelu lica a onda je Jovanović odreagovao pljunuvši Sujića pa je sudija Đorđević obojici pokazao put u svlačionicu. I umesto da se time završi nesportsko ponašanje, obojica igrača su se pred svlačionicama potukla. To je izazvalo stampedo igrača sa terena i sa klupa pa je došlo do velike gužve. U nameri da spreče dalji sukob ova dva igrača ušli su i članovi Uprava obeju ekipa, situaciju su smirivali i povređeni i „prekobrojni“ igrači domaće ekipe i posle kraćeg vremena uspeli su da smire situaciju i igrače obeju ekipa uvedu u svlačionice. Nakon konsultacije sudije sa delegatom utakmice odlučeno je da nema nastavka meča.

A do prekida knjaževačka publika je imala sjajnu fudbalsku predstavu koju su prikazale obe ekipe. Poveli su gosti u 9 minutu nakon brze kontre po levoj strani nakon čega je upućena lopta ka Kociću a ovaj je rutinski poslao loptu u dalji ugao nemoćnog Babalja.

Gosti su pripretili i u 14 minutu ali je lopta otišla preko gola.

Dva minuta kasnije prelepa akcija domaćih. Luka Petrović beži po strani šalje idealan centaršut a Jovanović polu volejom postiže evro gol.

Marko Videnović je u 26 minutu pogodio stativu,a stativa je spasila gol Markovića i u 30 minutu nakon udarca glavom Saše Stojanovića.

U 33 minutu Maljković je uputio udarac iz ugla ali je udarac glavom Vukašina Tomića zamalo otišao pored stative..

.U 42 minutu prodor i dribling Luke Petrovića u kazneni prostor gostiju. Srušen je ali se pištaljka Đorđevića nije oglasila. Stvorila se potom velika gužva što je iskoristio Mladenović i iz neposredne blizine ubacio loptu u mrežu Markovića.

Sve ostalo što se dešavalo u drugom delu meča nije imalo veze sa sportom i nije vredno pomena.

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print