JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – ĐERDAP 2 : 1 (1 : 1)

Stadion: Gradski, Gledaoca: 200, Sudija: Dušan Miladinović 7,5 (Niš) 6, Strelci: Kocić u 9 (KU) i Jovanović u 61 min. (KU) min. za Timočanin,a O. Novčić u 45+1min. (KU) za Đerdap, Žuti kartoni: Ranđelović, Đorđević, Videnović, Bogdanović, S. Stojanović i Jovanović (Timočanin), Rudić, D.Novčić, Gačević i Babić (Đerdap), Crveni karton: Bunojić, pom.trener (Timočanin).

TIMOČANIN: Nakić 6,5 Đorđević 6, Ranđelović 6, Zdravković 7, Stojanović 7, Videnović 6, Milenković 6,5 Božić 6,5 Kocić 6 (od 65 M. Stojanović 6,5), Jovanović 7,5 (90+4 D. Stojanović -), Petrović 6 (od 46 Bogdanović 6).

ĐERDAP: Savić 6,5 Lazarević 6,5 Babić 6 (od 46 min. Mihajlović 6), Živković 6 (od 70 D. Novčić -),Marjanović 6, Gačević 6, Hrnjaz 6, Čokanjelović 6,5 Rudić 6, O. Novčić 6,5 Cvetković 6 (od 59 Babucić 6).

 

IGRAČ UTAKMICE: Ivica Jovanović (Timočanin)

 

Važnost utakmice kao da je okovala noge igračima obeju ekipa. Na početku su nešto preduzimljiviji bili domaći pa su već u 9 minutu poveli. U kaznenom prostoru srušen je napadač Ivica Jovanović pa je sudija Miladinović dosudio penal za Timočanin. Siguran sa bele tačke bio je Miloš Kocić.

Nakon pogodka bez prave igre. Igralo se na sredini terena a domaći su povremeno pretili ali se rezultat nije promenio. Kada su gledaoci očekivali kraj prvog dela, sudija Miladinović je dosudio novi penal ovog puta za Đerdap. Neposredno pre penala igrači domaće ekipe su naprosto stali tražeći da sudija dosudi aut u njihovu korist,kako se to nije desilo to su iskoristili Kladovljani nastavili akciju u kojoj se nije snašao Đorđević i napravio penal za goste. Siguran sa bele tačke bio je Ognjen Novčić.

Drugo poluvreme počelo je šansom Bogdanovića u 56 minutu. Samo pet minuta kasnije novi penal za Timočanin. Oboren je Saša Stojanović a siguran sa bele tačke bio je Ivica Jovanović.

U 83 minutu start nad Božićem u kaznenom prostoru sudija Miladinović nije okarakterisao za najstrožu kaznu. Minut kasnije uzvratili su gosti. Rudić je ubacio loptu iz auta na penal usledio je šut ali je lopta otišla preko gola Nakića.

Na minut pre kraja lepa akcija domaćih koju je započeo Ivica Jovanović ušavši u kazneni prostor, produžio je do Miloša Stojanovića koji nesebično vraća loptu do Videnovića koji šutira i pogađa stativu.

Treba istaći da je i na ovoj utakmici klupa domaćih bila bez šefa stručnog štaba Nikole Veljkovića koji je nakon prolećnih uspeha nezadovoljan početnim rezultatima napustio kormilo Timočanina.

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print