JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PRVO DRUŽENJE ZA NEZABORAV

UTAKMICA VETERANA

 

BUDUĆNOST (PK)- RADAN 6:6 ( 2:3)

 

Prva Kutina: Stadion u Prvoj Kutini. Gledalaca 100. Sudija: Zoran Marinković ( Prva Kutina), Strelci: N. Jemović u 12, 54, ,69 80(KU) , M. Stančić u 26 , M. Mladenović u 70 za Budućnost, I. Stefanović u 18, 46, 55, I. Jović u 27, 78, P. Milosavljević u 24 za Radan.

BUDUĆNOST: Z. Petrović, V. Rančić, B. Stefanović, M. Stanković, B. Todorović, M. Mladenović, M. Stančić, I. Veličković, S. Dimitrijević, N. Jemović, I. Živković. Igrali su još; Z. Dimitrijević, M. Jocić, M. Petrović.

 

RADAN: V. Mirdzić, D. Cvetković, M. Marjanović, N. Bogdanović, P. Stefanović, I. Jović, D. Petrović, M. Vučković, Ig. Stefanović, M. Cvetković, P. Milosavljević . Igrali su još: P. Vasiljević, P. Nikolić, A. Mihajlović, B. Vučković.

 

U Prvoj Kutini kraj Niša odigrana je danas prijateljska utakmica veterana domaće Budućnosti i Radana iz Lebana. Bio je to prvi susret ove dve selekcije vetrana koji je protekao u fer i korektnoj igri jednog i drugog tima , potom nastavljen i u trećem poluvremenu

. Evocirane su uspomene ova dva kluba iz vremena kada su bili protivnici u tadašnjoj Niškoj fudbalskoj zoni. Rezultat je egal bez pobednika postignuto je po šest golova, a centralne figure bili su četvorostruki  strelac za domaćina N. Jemović i za gosteiz Lebana trostruki I. Stefanović..

Novo druženje ovog puta u Lebanu zakazano je za početak oktobra kada će veterani Radana na svojstven način kako znaju i umeju da ugoste goste iz Prve Kutine iz koje su poneli izvanredne utiske kako sa terena tako i van njega. Još jednom se pokazalo da sport odnosno fudbal nema granica.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili