JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Stručni rad koji daje rezultate

Kada jedan fudbalski kolektiv na čelu ima tako poznato fudbalsko ime, kao što je Goran Stoiljković ne treba da brine za svoju budućnost, već treba nastaviti sa samopregornim radom koji će iz godinu u godinu biti sve jači i jači fudbalski kolektiv ne samo u gradu Nišu već i šire. Za svoje postojanje kluba koje je ne baš toliko dugo samo 11 godina prodefilovalo je siaset  talenotavnih polazika.

Upravo moj sagovornik specijano za naš portal je Goran Stoiljković koji se sa zadovoljstvom odazvao pozivu da nam predstavi svoj fudbalski koletiv, koji broji blizi 300 budućih fudbalera i čak 12 trenera koji rade sa tom plejadom mladih i darovitih mališana, pred kojima je po svoj prilici lepa fudbalska budućnost.

KAKO BI IZGLEDALA LIČNA KARTA KLUBA?

Klub je forimaran 2007 godine, postoji oko 11 godina. U klubu imamo čak 12 selekcija  generacije od 2000 do 2012 godište  i  imamo oko 280 polazinka. Sa njih rade čak 12 trenera. Sa golanima je zadužen u radu Ivan Ranđelović bivši član Crvene Zvezde,  tu su još tako poznata fudbalska imena kao što su Slobodan Miletić, Milan Savić, Vuk Mitrović, Nikola Stanković, Bojan Janković, Vladislav Grozdanović, Miodrag  Jovanović, Saša Tagi, Dušan Kocić, Milan Todorović, Miodrag Jovanović.

Trenutno smo svojim učešćem u takmičenju prisutni   u svim ligama FS – RIS-a  od omladinaca do najmlađih petlića.  Ako bi se gledalo  rang takmičenja kadeti    dečaci rođeni 2002 godište trenutno igraju u najkvalitenijem rangu taklmičenja Kadetska liga Srbije. Dok ostali u ligama FS RIS-a i to vrlo uspešno. Treniramo i sve zvanične utakmice igramo na   fudbalskom terenu u donjoj vrežini.

SARADNJA SA KLUBOVIMA IZ OKRUŽENJA?

Kao klub   imamo dobru saradnju sa svim klubovima kako u Nišu, tako čitavom regionu. U principu ko sa nama saradnju i mi je prihvatamo oberučki, ali na jedan korektan i sportski način. U  samom Nišu ima čak oko 30 škole fudbala , tako da mi nemamo uvid  sa kim bismo mogli a sa kim nebismo mogli da sarađujemo na sportskom planu. Sportski smo rivali  ponekad je prisutna i neroza, što je sve to u domenu sportskog nadmetanja,  upravo sve ono što nosi sport u sebi. Nemamo neku posebnu saradnju sa tim klubovima . svako se na svoj način bori za sebe, nudi neke svoje uslove i neku perspektivu  koju može da pruži tim polaznicima , koji dođu u njihovoj sredini. Moj klub je napravljen  tako da u njemu imamo najkvalitetnije  dečake  u Nišu i čitavom regionu. U mom klubu nudimo dobar  i stručan rad  da bi potom mogli da odu u daleko kvaitenije i poznatije klubove.

SARADNJA KLUBA SA RODITELJIMA?

Roditelji naših polaznika su prepoznali  da se u mom klubu radi stručno i pedagoški, da imamo izutenu generaciju,  i dobre selekcije u svim uzrastima. Roditelji su ti koji pomažu u finsiranju kluba i saradnja na tom nivou je izuzetno dobra. Pored toga što u klubu stručno rade 12 trenera, uz to je organizacija kluba izuzetno dobra, tako da talentovana deca imaju  velike šanse  da sutra budu   dobri fudbaleri, da ih kroz naš rad obradimo  do neke faze  da budu dobri igrači i dobro vaspitana deca za svoj dalji napredak u fudbalskoj karijeri.

Svaki drugi dan je novi dan, sportska priča ide dalje, na nama je da radimo stručno i savenso i verujem da će to davati još bolje rezultate nego do sada. Podatak da su nam veliki broj dece svih uzrasta  selektirani kroz svih selekcija FS- RIS-a je još jedan podatak o našem stručnom i pedagoškom radu.Drago mi je što sam dao za vaš portal interviju koji je tipa sportskog sardžaja izuteno čitan. Nadam se daćemo saradnju nastaviti i da će se na njemu naći još mnogo lepih vesti  o mom klubu. Borba je na fudbalskim terenima svakog dana, na nama je da se borimo  i dokazujemo i pobeđujemo. U tome je i po meni draž fudbala, bio je jasan na kraju intervijua Goran Stoiljković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print