JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“STAKLARCI” SE SLADILI TROJKOM

SRPSKA LIGA ISTOK

 

SFS BORAC- TIMOČANIN 3:1 (1:0)

Paraćin: Gledalaca 250. Sudija: Stefan Pešić 8 Leskovac) 8. Strelci: N. Simić u 18, Svrzić u 71 , Conić u 84 za SFS Boreac, Đorđević u 76 za Timočanin. Žuti kartoni: Gajić, Zlatković, Petković, Conić ( SFS Borac), Maljković. Jović, Vidojević ( trener) (Timočanin).

SFS BORAC: Radojković 7, Maksimović 6,5 ( Marković 6,5), Gajić 7, Veljković 6, Conić 7,5, (Crnković-), Zlatković 6 ( Milenković-), N. Simić 7, (Petrović-), Petković7, Svrzić 7,5( Crnković-), Lazić 6, Mirkailo 6.

 

TIMOČANIN: Babalj 6,5, Milojković6 (Božić-), Miljković 6,5 Đorđeviuć 6,5 Živić 6,5, Videnović 6 ( Jović 6), L. Petrović 6 ( (Jovanović 6), N. Mladenović 6,5, M. Petrović 6,5.

Igrač utakmice: Svrzić

Još jedna vredna pobeda “staklarca” ovog proleća u igri sa vrlo dobrom ekipom iz Knjaževca. U prvom delu utakmice viđen je samo jedan pogodak u 18 minutu a strelac je za domaće N. Simić u 18 minutu, sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor. U drugom delu bolja igra i jednog i drugog tima viđena su još tri pogotka , dva za domaćina i jedan za goste. Prednost domaćina udvostručio je Svrzić u 71 minutu i tako najavio sigurnu pobedu svog tima.Međutim samo pet minuta kasnije gosti su prepolovili prednost pogotkom Đorđevića u 76 minutu igre. Konačan rezultat na utakmci usledio je u samom finišu tačnije u 84 minutu a strelac treće pogotka bio je Conić , što je i to bio konačan rezultat na utakmici 3:1 za domaćina i još jedna vredna pobeda na svom terenu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print