JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PUKOVAC – CAR KONSTANTIN 2:1 (2:1)

Pukovac. Gledalaca: 100. Sudija: Vladimir Milosavljević (Svrljig) 7. Strelci: Đorđević u 25. Zlatanović u 30. minutu za Pukovac, Mitrović u 3. minutu za Car Konstantin. Žuti kartoni: Petković, I. Stevanović za Pukovac, Jovanović za Car Konstantin.

PUKOVAC: Cenić 7, Kocić 7,5, Smiljković 7 (I. Stevanović -), Tošić 7, Nešić 7, Mišić 7, Đorđević 7 (Stojanović 7), Zlatanović 7, Petković 7, Momirović 8, J. Stevanović 7.

CAR KONSTANTIN: Popović 7, Aleksić 6,5, Savić 6,5, Jovanović 6, Pavlović 6 (Cvetković 6), Stojić 7, Mitrović 7, Stefanović 6, Lazarević 6, Milojević 6 (Miković 6), Danilović 6.

Igrač utakmice: Momirović.

 

Iz polušanse gosti su neočekivano poveli. Pukovčani su konsolidovali redove i zagospopdarili terenom. Mladi Đorđević je u 25. minutu natrčao na odbijenu loptu i pogodio za izjednačenje. Pet minuta kasnije Kocić je idealno centzrirao, iskosa sa desne strane i pronašao Zlatanovića u srcu šesnmaesterca, koji je dobro reagovao i efektno zatresao mrežu za zasluženo vođstvo.

I u nastavku su domaći imali inicijativu, ali je golam gostoiju Popović u nekoliko navrata odlično imtervenisao. Gosti su sa čak sedmoricom mladih igrača odlično parirali radspoloženom domaćinu.

D. Mitrović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili