JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SLOGAŠI BOLJI OD MEDVEĐANA

PRIJATELJSKA UTAKMICA

 

SLOGA- JABLANICA 4:1( 2:0)

Leskovac: Teren sa veštačkom travom-pomoćni teren GFK Dubočice. Gledalaca 100. Sudija: Dušan Dimitrijević ( Leskovac). Strelci: Stanković u 7, 53 min, V. Kostić u 17, i Stamenković u 75 za Slogu, Š. Sahiti za Jablanicu u 47 min.

 

SLOGA: S. Ilić, Ristić, Mitić, A. Ilić, Stojković, S. Kostić, Stanković, Cekić, Jović, N. Kostić, V. Kostić. Igrali su još: Janaćković, Rozić, Stamenković, Branković, Stoiljković, Gajić.

 

JABLANICA: Stamneković, Palević, Mihajlović, Janković, Zarić, Đokić, Rajčević, Mitić, Stanković, Ivanović, Savić. Igrali su još: Š. Sahiti i Ibraimović.

U kvaltetnoj fudbalskoj partiji zaslužena pobeda domaćina, koji je pokazao da je trenutno spremniji tim od goste iz Medveđe.

Prvi pogodak na utakmici Stankovića već u 7 minutu igre. Do odlaska na odmor domaćin je udvostručio prednost već deset minuta kasnij epogotkom V. Kostića i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu već na samom početku gosti su u 47 minutu preko Š. Sahitija smanjili prednost domaćina. Ipak do kraja utakmice još dva pogotka domaćina . U 53 minutu svojim drugim pogotkom Stanković ponovo vraća prednost domaćina na dva pogotka. Konačan rezultat na utakmici usledio je u 75 minutu kada se u strelce upisao i Stamenković, i tako overio zasluženu pobedu od tri pogotka razlike u njihovu korst. Prema prikazanoj igri šef struke domaćih Midrag Đorđević može biti zadovoljan fizičkom spremnosti svojih izabranika , dok se to nebi moglo reći za goste iz Medveđe koji su skoro počeli sa pripremama, a i kvaitet je na strani domaćina, koji su pojačali znatno svoje redove.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print